به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، نشست خبری شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان تهران امروز، 21 اردیبهشت ماه، با حضور محمدرضا حافظی، رئیس مجمع خیرین مدرسهساز کشور، بنیآدم رئیس مجمع خیرین مدرسهساز شهر تهران، اسفندیار چهاربند، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، ورناصری، مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران، کمرئی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران و قربانی، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسهساز شهر تهران برگزار شد.
ورناصری، مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران در این نشست طی سخنانی اظهار کرد: 260 پروژه را در سطح استان تهران در دست اجرا داریم که بیش از 30 درصد آن از بخش خیرین تأمین اعتبار شده است.
60 پروژه آموزشی در استان تهران تحویل آموزش و پرورش داده میشود
ورناصری با بیان اینکه طی مهرماه سال جاری 60 پروژه آموزشی در سطح استان تهران تحویل آموزش و پرورش داده میشود، گفت: از این تعداد 45 مورد متعلق به شهرستانهای استان تهران و مابقی متعلق به شهر تهران است.
وی با اشاره به اینکه 16 هزار و 592 کلاس درس در سطح استان تهران باید به علت غیراستاندار بودن تخریب و بازسازی شوند، اظهار کرد: از این تعداد کار شش هزار و 800 مورد آن به پایان رسیده و بعضا تحویل داده شده است.
وی همچنین تعداد پروژههایی که نیاز به مقاومسازی دارند را 22 هزار مورد برشمرد و گفت: از این تعداد نیز شش هزار پروژه مقاومسازی شدهاند.
در ادامه این نشست کمرئی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران نیز به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: در شهرستانهای استان تهران 800 هزار دانشآموز در دو هزار و 11 ساختمان آموزشی مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد 91/2 درصد فضای آموزشی و مابقی غیرآموزشی و متعلق به فعالیتهای پرورشی و ورزشی است.
وی میزان دانشآموزانی که در مدارس غیردولتی شهرستانهای تهران تحصیل میکنند را 6/5 درصد برشمرد و گفت: تراکم جمعیت در کلاسهای درسی روستایی نیز 24/5 درصد و کلاسهای شهری 31/5 درصد است. همچنین تراکم کلی کلاسهای درسی شهری و روستائی تهران 29/74 درصد است که نسبت به تراکم ابلاغی 2/22 درصد اضافه دانشآموز در هر کلاس درسی داریم.
10درصد مدارس شهرستانهای تهران بیش از 40 سال قدمت دارند
وی با اشاره به اینکه فقط 10 درصد مدارس شهرستانهای تهران بیش از 40 سال قدمت دارند تصریح کرد: 173 واحد آموزشی در شهرستانهای تهران کلنگ زنی شده است که 47 مورد تا ابتدای مهرماه سال جاری مورد بهرهبرداری قرار میگیرد. همچنین به 162 واحد آموزشی نیز در شهرستانهای تهران نیاز داریم تا میزان تراکم را تعدیل کنیم.
بالاترین میزان تراکم کلاسهای درسی در شهرستانهای ...
کمرئی 30/5 درصد مدارس شهرستانهای تهران را دو نوبته دانست و گفت: بالاترین میزان تراکم مربوط به شهرستانهای اسلامشهر، بهارستان یک و دو، شهر قدس، شهریار، قرچک و ملارد و بیشترین نیاز به ساخت و ساز در شهرستانهای رباط کریم، شهر قدس، شهریار، قرچک، ملارد و پاکدشت وجود دارد.