کد خبر: 1405822
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۶
بازیگر سوری:

سینما و تلویزیون باید در خدمت افشای ماهیت وهابیون قرار گیرد

گروه هنر: یک بازیگر سوری با اشاره به فتنه‌انگیزی‌های وهابیون در سوریه گفت: رسانه‌هایی چون سینما و تلویزیون موظف هستند در راستای برملا کردن چنین فتنه‌هایی بر‌آیند.

بشار اسماعیل، بازیگر سوری در حاشیه آیین رونمایی از فیلم ـ سریال «باب المراد»، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) با بیان اینکه فتنه گران از هر سو اسلام و مسلمین را مورد هجمه قرار داده‌اند، اظهار کرد: آنچه این روزها در سوریه رخ می‌دهد گواه بارز فتنه و فتنه‌گران است که به بهانه‌های واهی ملت سوریه را مورد هجمه قرار داده‌اند. این هجمه نیز در بسیاری از مواقع با دستاویزهای مذهبی انجام می‌شود که وهابی‌ها و سلفی‌ها از آن حمایت می‌کنند و در این میان مردم بی‌گناه قربانی می‌شود. با این توضیح می‌خواهم بگویم که رسانه‌هایی چون سینما و تلویزیون موظف هستند در راستای برملا کردن چنین فتنه‌هایی بر‌آیند.

وی افزود: در این عرصه (مبارزه با اسلام‌ستیزی) کاری چون «باب المراد» می خواهد بگوید که امت اسلام در زیر یک پرچم زندگی می‌کنند و اختلاف نظرها نباید دلیلی برای ایجاد آشوب باشد. برای رسیدن به این خواسته هم باید از زندگی انبیاء و اولیاء الهی الگو گرفت، زیرا این بزرگان با هوش و درایتی که داشتند جلوی اختلافات را می‌گرفتند. در این میان حضرت جواد (ع) زندگی جذابی دارد که محور این سریال شد. در این کار نشان داده می‌شود که فتنه گران در صدر اسلام نیز در پی ضربه زدن به فرهنگ و تمدن اسلامی بودند.

این بازیگر ادامه داد: من خیلی خوشحالم که در این کار با عوامل ایرانی آشنا شدم و افتخار همکاری با آنها را پیدا کردم. سینمای ایران به لحاظ کیفیت از استاندادرهای بالایی بهره برده است که این توان برتر می‌تواند برای کشورهای عربی یک الگو باشد. نکته دیگر اینکه سینمای ایران در بحث جلوه‌های ویژه و میدانی توانسته به استانداردهای روز جهان نزدیک شود، پس تولیدات مشترک قادر است برای سینماگران ما (عرب) مفید باشد؛ در ضمن در سایه این همکاری‌ها همدلی پدید می‌آید.

اسماعیل گفت: سینماگران کشورهای مسلمان باید این اجازه را به سینماگران معاند با اسلام ندهند که تصویرگر زندگی شخصیت‌های برتر تاریخ اسلام باشند، چون مسلما آنها از سر دلسوزی دست به تولید چنین کارهایی نمی‌زنند، هرچند ما نباید چشمان را بر توانایی‌های فنی آنها ببندیم، پس با استفاده از امکانات باید بهترین پاسخ را به هجمه‌های آنها داد.

وی درباره بودجه کارهای تاریخی ـ مذهبی چنین توضیح داد: برای شروع نباید توقع داشت که آثار ما هم شانه فیلم‌های هالیوودی حرکت کند، چون چنین پتانسیلی موجود نیست، اما انتظار می‌رود با دقت و همت فیلمسازان مسلمان به الگوها و استانداردهای جهانی نزدیک شوند.

این بازیگر در پایان گفت: ملت سوریه مشتاق تماشای سریال‌ها و فیلم‌های مذهبی ایران هستند، چون می‌بینند روایتی که از تاریخ صدر اسلام و قصص قرآن می‌شود که بر مبنای حقیقت شکل گرفته است. برای همین سریال‌هایی چون «مریم مقدس»، «یوسف پیامبر(ع)»، «مختارنامه» و... با استقبال ملت سوریه و دیگر کشورهای عربی مواجه می‌شود.

captcha