کد خبر: 1406009
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۲

کرامت و شرافت مقام معلم در مکتب اسلام بی‌بدیل است

گروه اندیشه: رئیس دانشگاه پیام نور زنجان، گفت: کرامت و شرافت مقام معلم و ارزش تعلیم و تربیت در مکتب انسان‌ساز اسلام را یگانه و بی‌بدیل است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، سید‌محمد موسوی، رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان، روز گذشته، 21 اردیبهشت‌ماه، در جمع اساتید و مدیران ستادی این دانشگاه که به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز قیدار برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید‌مرتضی مطهری، اظهار کرد: آزادگی و مجاهدت از خصوصیات بارز این استاد گرانقدر است.
وی با اشاره به جایگاه و نقش والای اساتید، ادامه داد: ارزش وجودی اساتید، بسیار متعالی است و اساتید نه تنها پرورش‌دهنده جسم انسان هستند، بلکه روح را نیز پرورش می‌دهند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان با اشاره به احادیثی از ائمه اطهار(ع) درباره جایگاه علم، عالم، تعلیم و تعلم در اسلام، بیان کرد: قلم با توجه به اهمیتی که در آموزه‌های توحیدی دین مبین اسلام دارد، نماد علم است که خداوند متعال به آن قسم یاد کرده و پیامبر اسلام(ص) نیز علم‌‌آموزی در بین تمام افراد جامعه را واجب دانسته است.
موسوی، کرامت و شرافت مقام معلم و ارزش تعلیم و تربیت در مکتب انسان‌ساز اسلام را یگانه و بی‌بدیل دانست و افزود: از لحظه نزول آیات وحی که با دستور «اقرأ» و آغاز تعلیم و تعلم شروع شد، تا بیان این حدیث از حضرت محمد(ص) که «انا بعثت معلما تماماً» نشان از تکریم و بزرگداشت تعلیم و تربیت و جایگاه والای معلمی در این دین مبین است.
وی اضافه کرد کرد: توجه به تعلیم و تعلم در مکتب اسلام موجب ظهور و پرورش تربیت‌یافتگانی فرهیخته و دانشمند چون امام خمینی(ره) که خود معلمی بود برای فرزانگانی چون استاد مطهری، شد.
این مقام مسئول با بیان این‌که امروز انقلاب اسلامی به عنوان الگویی ارزشمند فرا‌راه ملت‌های جهان قرار گرفته است، گفت: شاگردی مکتب انقلاب اسلامی، افتخاری برای تمامی حق‌پویان جهان بوده و این رسالت عظیم از چشمه‌سار پرفیض معلمی نشأت گرفته است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان «مطهر» و «مهذب» را از ویژگی‌های یک استاد عنوان و تأکید کرد: هر که مطهر و مهذب است، بی‌شک معلم است.
در ادامه این مراسم، کرامت، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور مرکز قیدار با اشاره به مباحثی درباره فرهنگ و اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: امروزه مصرف، فلسفه حیات شکل می‌دهد و ما برای فهم این مسئله باید به چرایی این موضوع توجه کنیم.
وی مصرف‌گرایی را یک چالش برای کشورهای در حال توسعه عنوان کرد و ادامه داد: تهدید منابع، آلودگی‌های محیط زیست و فاصله اجتماعی و تشدید رفتارهای غلط فردی و اجتماعی از جمله عوارض این پدیده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور مرکز قیدار در پایان تأکید کرد: با توجه به آنچه گفته شد، در می‌یابیم که خود‌مصرف‌گرایی و پیامدهای فردی و اجتماعی آن با بحث اقتصاد مقاومتی در تعارض قرار دارد.

captcha