کد خبر: 1406534
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۱
رئیس شورای علمای تشیع بلخ:

تأکید بر سنت اعتکاف در فقه شیعه و اهل سنت یکسان است

شعب خارجی: حجت‌الاسلام جعفری با بیان اینکه اعتکاف یعنی پشت کردن به مادیات و رجوع به خدا گفت: مؤکد بودن سنت اعتکاف در فقه شیعه و اهل سنت یکسان است و هیچ تفاوتی میان آن‌ها وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه غرب آسیا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کاظم جعفری، رئیس شورای علمای تشیع  بلخ طی مصاحبه‌ای با خبرگزاری آوا، گفت: اعتکاف به منظور خلوص در عبادت و توجه به خداوند تبارک و تعالی از طرف پیامبر اکرم(ص) به حیث یک سنت مؤکد سفارش شده است و اعتکاف و ماندن در مسجد باید با نیت و همراه روزه باشد. 

حجت‌الاسلام جعفری با اشاره به اهمیت به پا داشتن اعتکاف از نظر پیامبر اسلام(ص)، گفت: پیغمبر اکرم(ص) در دهه پایانی ماه مبارک رمضان همه‌ساله معتکف می‌شدند و حتی در سالی که به جنگ بدر رفتند و این اعتکاف قضا شد زمان برگشت قضای این اعتکاف را به جای آوردند.

رئیس شورای علمای شیعه بلخ با اشاره به تلاش‌های علمای دینی این کشور برای آشنایی مردم با مسائل دینی، گفت: طی سال‌های اخیر تلاش‌هایی برای آشنایی مردم به‌خصوص جوانان با احکام دینی‌شان صورت گرفته است؛ به جوانان آموزش داده شد تا  فلسفه و هدف از برگزاری اعتکاف را فهمیده و پس از اعتکاف، از انجام اعمال ضد اخلاقی و ضد اسلامی خودداری کنند.
وی تأکید کرد: ماه رجب و شعبان مقدمه‌ای است برای استقبال از ماه رمضان و  خداوند ماه رجب را ماه خود معرفی کرده است؛ به طوری‌که برپایی روزه دراین ماه از فضیلت بالایی برخوردار است و برای روزه گرفتن دراین ماه، بسیار سفارش شده است.
یادآور می‌شود، همه ساله با فرارسیدن ماه رجب هزاران تن از زنان و مردان به خصوص جوانان در نقاط مختلف افغانستان در مساجد جامع حضور پیدا می‌کنند و با انجام اعمال ماه رجب و اعتکاف به عبادت و نیایش می‌پردازند.

captcha