کد خبر: 1406677
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۶

تخصیص اعتبار و بودجه برای فعالیت‌های قرآنی هزینه نیست

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز گفت: تخصیص اعتبار و بودجه برای فعالیت‌های قرآنی هزینه نیست بلکه پس‌اندازی است که سلامت و سعادت جامعه را تضمین می‌کند.

سیدموسی‌حسینی کاشانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از البرز، گفت: جامعه قرآنی زمانی ایجاد می‌شود که قرآن و آموزه‌های آن در تمام شئونات زندگی مردم مشهود و قابل مشاهده باشد و در یک جامعه قرآنی همه مردم از کوچک و بزرگ عاملان به آموزه‌های قرآن هستند و قرآن را چراغ هدایت خود در زندگی دنیوی و اخروی می‌دانند.
وی افزود: بدون شک اگر اطلاع‌رسانی و تبلیغات مناسبی در خصوص قرآن و تأثیر آن بر زندگی  افراد در جامعه صورت نگیرد، از توجه مردم نسبت به این کتاب مقدس کاسته می‌شود که بر این اساس رسانه و سایر ابزار تبلیغات و اطلاع‌رسانی موظف هستند مردم را بیش از پیش به سوی انس با قرآن و درک و فهم آموزه‌های آن دعوت کنند. حسینی کاشانی بیان کرد: ساخت برنامه‌های تلویزیونی، رادیویی و درج اخبار قرآنی در نشریات از راه‌های آشناسازی بیشتر مردم با قرآن است.
این مسئول گفت: تخصیص اعتبار و بودجه برای فعالیت‌های قرآنی هزینه نیست بلکه پس‌اندازی است که سلامت و سعادت جامعه را تضمین می‌کند و اگر می‌خواهیم در طول سال‌های آینده جامعه‌ای قرآنی داشته باشیم باید باب دوستی فرزندان و کودکانمان را با قرآن باز کنیم و از طرق مختلف ارزش‌های ناب قرآنی را در آنان دورنی سازیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اهمیت مؤسسات قرآنی در تحقق جامعه‌ای قرآنی اشاره کرد و گفت: مؤسسات و مراکز قرآنی پایگاه آموزش قرآن هستند و گروه‌های مختلف مردم برای شناخت بیشتر قرآن به این مراکز مراجعه می‌کنند و بدون شک اگرفعالیت این مؤسسات چه از لحاظ کمی و چه کیفی مناسب نباشد نتیجه دلخواه به دست نمی‌آید و قرآن‌آموزان با مشکل مواجه می‌شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز یادآور شد: به همین دلیل بنا شده معاونت قرآن و عترت این اداره کل خروجی این مؤسسات را رصد و نتایج حاصل از فعالیت آنها را بررسی نماید و مؤسساتی که فعالیت درخور توجه و مناسبی داشته باشند از حمایت بیشتری از سوی این اداره کل برخوردار می‌شوند ودر صورت مشاهده تخلف در روند فعالیت این مؤسسات باید به مجموعه متخلف تذکر شفاهی و کتبی داده شود.
وی در پایان به شرایط ایجاد مهدهای قرآنی در استان اشاره کرد و گفت: ایجاد شعبه و تأسیس مهدهای قرآنی صرفاً با رعایت منشور اساسنامه و ضوابط مندرج در آن امکان پذیر است.

captcha