کد خبر: 1407060
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۸
عزیزی عنوان کرد:

لزوم برپایی نمایشگاه دائمی در کنار نمایشگاه بین‌المللی قرآن

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: فعال قرآنی کشورمان گفت: باید نمایشگاه دائمی قرآن طی سال برپا شود تا محلی آرام برای ارائه محصولات و تفکرات قرآنی شود.

حبیب‌الله عزیزی، فعال قرآنی کشورمان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در رابطه با کم شدن تعداد روزهای برپایی نمایشگاه قرآن، گفت: کم شدن مدت نمایشگاه اتفاق خوبی نیست، اما به نظر می‌رسد که مسئولان به دلیل کمبود بودجه مجبور شده‌اند از این زمان بکاهند و این که کاهش بودجه باعث می‌شود از ایام نمایشگاه قرآن کاسته شود، جای تأسف دارد.

مؤلف کتاب مصحف حفاظ که یک دوره مسئولیت نهادهای مردمی نمایشگاه بین‌المللی قرآن را برعهده داشته است، اظهار کرد: البته ما شاهد هستیم که مردم قرآن‌دوست از نمایشگاه استقبال بسیار بالایی دارند و گاهی تراکم و حضور پررنگ شرکت‌کنندگان در نمایشگاه باعث می‌شود که بهره‌برداری لازم از نمایشگاه انجام نشود.

حضور پررنگ مردم در نمایشگاه قرآن؛ امتیازی برای جامعه اسلامی

عزیزی عنوان کرد: یکی از نکات بسیار مهم همین است که آیا این استقبال بالای بازدیدکنندگان از نمایشگاه بین‌المللی قرآن، حسن است یا قبح؛ در مرحله اول ممکن است مطلوب به نظر برسد، زیرا این امر نشان می‌دهد که مردم دین‌دار هستند و قرآن و اهل بیت(ع) را دوست دارند و همان‌‌گونه که در ایام تعطیل مثل پنجشنبه، جمعه، روز ولادت امام حسن(ع) و شب‌های قدر حضور پررنگ‌تر افراد را در نمایشگاه بین‌المللی قرآن شاهد هستیم و این یک امتیاز بزرگ است.

وی که یک دوره به عنوان بازرس در نمایشگاه بین‌المللی قرآن فعالیت می‌کرده است، با بیان این که از سوی دیگر به نظر می‌رسد این نمودار یک کم‌کاری بزرگ در زمینه نمایشگاه قرآن است، افزود: باید یک نمایشگاه دائمی برای قرآن داشته باشیم که قرآن‌دوستان و کسانی در بُعد رسانه‌های قرآنی، ایده‌های قرآنی و تفکرات قرآنی نیازهایی دارند؛ در طول سال بر حسب نیاز به مرور به این نمایشگاه‌ها مراجعه کنند.

این استاد قرآن بیان کرد: در این صورت وقتی نمایشگاه قرآن سالانه برپا می‌شود، آنجا محل ارائه تازه‌های محصولات، تولیدات و تفکرات قرآنی خواهد بود، نه اینکه آن قدر بازدیدکننده زیاد باشد که نتوانند آن بهره لازم را از نمایشگاه ببرند؛ این جمعیت زیاد، حسن نیست، بلکه قبح است.

استقبال گسترده از نمایشگاه؛ نشان‌دهنده علاقه مردم نسبت به تعالیم قرآنی

عزیزی گفت: جمعیت زیاد در نمایشگاه بین‌المللی قرآن نشان می‌دهد که ما نمایشگاه دائمی قرآن نداریم و در طول سال، عطش مردم جمع می‌شود و در نمایشگاه بین‌المللی قرآن هجوم پر حجم مردم نشان می‌دهد که در طول سال، کم‌کاری‌های زیادی صورت گرفته است.

این فعال قرآنی ضمن تأکید بر این که نمایشگاه بین‌المللی قرآن نباید کاهش پیدا کند، اظهار کرد: باید یک نمایشگاه دائمی طی سال داشته باشیم تا نمایشگاه بین‌المللی قرآن محل آرامی باشد برای بازدیدکنندگان که کمال استفاده را ببرند و به تدریج مردم بتوانند ورود پیدا کنند.

در نظر گرفتن فضای ارائه خدمات متناسب با مدیریت‌ها

مدیر مسئول مؤسسه آیات هدایت قم در رابطه با فضای در نظر گرفته شده برای برپایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن، تصریح کرد: فضای ارائه خدمات به تناسب مدیریت‌هایی که جا به جا می‌شود، متفاوت است، هر سال مدیران جدیدی می‌آیند، خلاقیت‌ها و ابتکاراتی دارند، ارتباط مردم و کارشناسان را تقویت می‌کنند و در این زمینه‌ها کارهای ارزشمندی صورت می‌پذیرد.

وی عنوان کرد: از جمله کارهایی که به نظر می‌آید که در ارائه خدمات باید مهم باشد، بخش‌های متفاوتی است که با عنوان‌های متفاوت بر حسب نیاز مردم پایه‌گذاری می‌شود و کارشناسان توانمندی باید حضور داشته باشند که پاسخ‌گوی این قسمت‌ها باشند، همچنین مهم‌ترین خدماتی که باید در این مکان داده شود، این است که همه اقشار بتوانند آنجا نیازهای خود را بیابند و با کارشناسان بتوانند ارتباط لازم را برقرار کنند.

تقویت بُعد اطلاع‌رسانی در نمایشگاه بین‌المللی قرآن

عزیزی با بیان این که طبیعی است که هر چه کارشناسان توانمندتر باشند و مدیران از تدبیر بالایی برخوردار باشند، ارائه خدمات نیز بهتر صورت می‌گیرد، افزود: یکی از مسائل مهم، ایجاد انگیزه است، البته در بُعد اطلاع‌رسانی گاهی احساس می‌شود که کم‌کاری صورت می‌گیرد.

وی گفت: صدا و سیما و سایر رسانه‌های دیگر باید تبلیغات لازم را انجام دهند تا جذب جوانان صورت پذیرد، طبیعی است که اگر به گونه‌ای اطلاع‌رسانی کنیم که جوانان احساس کنند که یک سری نیازها در آنجا برطرف می‌شود و برنامه‌های زندگیشان را می‌توانند در آنجا دریافت کنند، حضور پررنگ‌تر جوانان در نمایشگاه قرآن بسیار مؤثر خواهد بود.

captcha