کد خبر: 1408644
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۶
هامانی بیان کرد:

جلوگیری از موازی‌کاری؛ هدف اتحادیه مؤسسات قرآنی کرمانشاه

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی کرمانشاه با بیان اینکه مؤسسات قرآنی در سال جاری باید مدیریت جهادی و فرهنگ قرآنی را در برنامه‌های خود قرار دهند، بیان کرد: از اهداف اتحادیه مؤسسات کرمانشاه می‌توان به جلوگیری از موازی‌کاری و ارتقای فعالیت‌های قرآنی استان اشاره کرد.

مرتضی هامانی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با اهداف پیش‌روی اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان کرمانشاه در سال جاری گفت: با توجه به شعار سال که «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» است، طی جلساتی که با مدیران مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان برگزار شده، توجه به فرهنگ قرآنی به آنها ابلاغ شده است.

بهره‌وری در امر نشر فرهنگ قرآن با مدیریت جهادی

وی در ادامه بیان کرد: مدیریت جهادی را طی جلسات متعددی با توجه به رسالت اتحادیه به این مراکز ابلاغ کرده‌ایم تا بیشترین بهره‌وری را در امر نشر فرهنگ قرآن داشته باشیم و در این راستا مقرر شد تا این اتحادیه و مؤسسات طرح‌های مشترکی را با همکاری دارالقرآن اجرا کنند.

هامانی اظهار کرد: از اهداف این اتحادیه می‌توان به واگذاری کلاس‌های آموزش قرآن به 30 مؤسسه عضو اتحادیه، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، دوره‌های تربیت معلم قرآن، کارگاه‌های ارتقای مربیان قرآن، برگزاری جلسات هم‌اندیشی با متولیان امور قرآنی در استان، برگزاری جلسه با مسئولان فرهنگی شورای شهر و ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی و اوقاف و امور خیریه جهت جلوگیری از موازی‌کاری و ارتقای فعالیت‌های قرآنی استان اشاره کرد.

مؤسسات قرآنی به حمایت‌های دولتی اکتفا نکنند

وی در ادامه تصریح کرد: یکی از مواردی که مؤسسات قرآنی در حوزه فعالیت خود باید به آن توجه کنند، اکتفا نکردن به حمایت‌های اتحادیه مؤسسات قرآنی، سازمان دارالقرآن و ... است، زیرا اکتفا به این مراکز مؤسسات را از ابداع، خلاقیت، خودکفایی و ... باز می‌دارد.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کرمانشاه با تأکید بر توجه مؤسسات قرآنی به استفاده از مشارکت‌های مردمی، افزود: توجه به مشارکت‌های مردمی ضروری است، زیرا بودجه و اعتبارات محدود است و اکتفای مؤسسات قرآنی به این بودجه‌ها آنها را در فعالیت‌ها با مشکل مواجه می‌کند.

توجه ویژه مؤسسات به اوقات فراغت دانش‌آموزان

وی در ادامه اظهار کرد: با توجه به رسیدن فصل تعطیلی مدارس و اوقات فراغت دانش‌آموزان، مؤسسات قرآنی می‌توانند با ایجاد جاذبه در برنامه‌ها و فعالیت‌های خود، جوانان را به سوی فعالیت‌های قرآنی هدایت کنند.

هامانی بیان کرد: استان کرمانشاه در حال حاضر دارای 30 مؤسسه، 320 خانه قرآنی شهری و 350 خانه قرآن روستایی است که این مراکز در طول سال دوره‌های آموزشی متنوعی را در رشته‌های مختلف قرآنی برگزار و در مناسبت‌های مختلف دینی و مذهبی برنامه‌هایی همچون محافل انس با قرآن، کرسی تلاوت قرآن، جشن، همایش، نشست، ختم قرآن و .... اجرا می‌‌کنند.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کرمانشاه در پایان تصریح کرد: با توجه به هجمه‌های فرهنگی موجود، مؤسسات و مراکز قرآنی موظف هستند فعالیت‌های خود را معطوف جوانان و نوجوان که هدف این هجمه‌ها هستند، کنند و برای این گروه برنامه‌ریزی داشته باشند.

خادم قران
|
-
|
۱۳۹۳/۰۲/۳۱ - ۲۲:۰۳
0
0
موسسه فعال قرانی استان کرمانشاه هستم وبرنامه ای به ما ابلاغ نشده لطفا بفرمایید کی وچه وقت وبه چه موسساتی با چه ویزگیهایی وچه عضوهایی ابلاغ نموده اید؟
captcha