کد خبر: 1408849
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۶

مسابقه «آینده روشن» در ایلام برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد ایلام از برگزاری مسابقه «آینده روشن» به‌مناسبت سالروز میلاد امام زمان(عج) در این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، با بیان اینکه مسابقه «آینده روشن» از سوی واحد علمی ـ فرهنگی و بسیج مسجد غدیر خم تهران ویژه اعضای کانون‌های مساجد این استان برگزار می‌شود، گفت: این مسابقه به‌مناسبت فرا رسیدن سالروز میلاد باسعادت منجی عالم بشریت، حضرت ولی‌عصر(عج) برگزار می‌شود.

وی افزود: علاقه‌مندان تا یکشنبه، 18 خرداد مهلت دارند برای دریافت کتابچه این مسابقه به ادارات ارشاد اسلامی و همچنین کانون‌های مساجد محل خود مراجعه کنند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان ایلام با بیان اینکه در متن کتابچه این مسابقه، گزیده مقالات ارائه شده به کمیته علمی همایش دکترین مهدویت در سال‌های گذشته گنجانده شده است، ابراز امیدواری کرد برگزاری مسابقه «آینده روشن» برای توسعه و تعمیق فرهنگ مهدویت در امت اسلامی به‌ویژه میان جوانان و نوجوانان مؤثر باشد.

حجت‌الاسلام چراغی‌پور با بیان اینکه در این مسابقه 15 سؤال چند گزینه‌ای مطرح شده که شرکت‌کنندگان باید پس از مطالعه متن مسابقه آن را تکمیل و به ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌ها و یا کانون‌های مساجد محل خود ارسال کنند، گفت: به 40 نفر از شرکت‌کنندگان در این مسابقه که پاسخ صحیح و کامل ارائه دهند 40 جایزه 500 هزار تومانی و به 500 نفر دیگر 500 جایزه 100 هزار تومانی اهدا می‌شود.

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد ایلام با بیان اینکه 5 هزار نسخه از این مسابقه در کانون‌های مساجد استان توزیع شده است، اظهار کرد: مراسم اهدای جوایز روز جمعه، 23 خرداد همزمان با میلاد با سعات حضرت مهدی(عج) در شبستان مسجد غدیر خم تهران برگزار می‌شود.

captcha