به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مجید مجیدی، کارگردان سینما، امروز شنبه 3 خردادماه، در افتتاحیه نخستین جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) اظهار کرد: خوشحالم که در سالروز آزادسازی خرمشهر در چنین مراسمی که به نام پیامبر اکرم(ص) مزین است، حضور دارم. این جشنواره اتفاق خوشایندی است که باید سالها پیش برگزار میشد، اما همین اندازه که این اقدام صورت گرفته جای تقدیر دارد و باید از آنها حمایت شود، زیرا مزین به نام حضرت رسول(ص) است.
وی افزود: کار کردن درباره حضرت رسول، رحمتی است که نصیب فردی میشود که به انجام آن مشغول است. من نیز خوشحالم که هفت سال از عمر خود را برای ساخت فیلمی صرف کردهام که درباره پیامبر رحمت و نور است. نکته دیگر اینکه کاری که در این زمینه تولید میشود باید با بالاترین کیفیت باشد. برای همین زمانی که ساخت این کار به من پیشنهاد شد شرط کردم که باید این کار با بهترین کیفیت ممکن ساخته شود.
وی افزود: کار کردن در حوزه فرهنگ برای حضرت رسول(ص) در شرایطی اهمیت دوچندان پیدا میکند که بدانیم هجمههای مختلفی از سوی معاندان اسلام نسبت به پبامبر اکرم(ص) در چند سال اخیر با زبان هنر انجام شده است. دلیل این هجمهها نیز این است که هنوز ابوسفیانها و ابوجهلهایی وجود دارند که نام و تفکر پیامبر رحمت را سد راه منافع خود میدانند، بنابراین با هر ابزاری سعی میکنند به شخصیت رسول اکرم (ص) صدمه بزنند.
کارگردان فیلم «محمد(ص)» با بیان این که معاندان اسلام از اعیان شدن اسلام واقعی هراس دارند، گفت: اسلامستیزی و اسلامهراسی که این روزها از طرف دشمنان اسلام و صهیونیستها انجام میشود تنها به توهین به حضرت رسول (ص) خلاصه نشده است، بلکه آنها با تصویری نادرست از اسلام میخواهند چهره اسلام واقعی که بر پایه رحمت بنا شده را مخدوش کنند. در این میان برخی کشورهای اسلامی نیز به آنها در رسیدن به خواستهشان کمک میکنند که اسلام طالبانی و سلفی نمود بارز این قبیل تفکرات انحرافی هستند.
نپرداختن به شخصیت حضرت رسول(ص) جفا به بشریت است
مجیدی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: نپرداختن به شخصیت مبارک حضرت رسول تنها جفا به ایشان نیست، بلکه اجحاف در حق بشریت است، چون این چشمپوشی سبب میشود انسان از داشتههای بسیاری محروم شود. برای همین من جایزه بزرگ پیامبر اکرم (ص) را حرکتی مثبت ارزیابی میکنم. در این راستا به مسئولان برگزاری این جشنواره پیشنهاد میکنم که در این زمینه خود تولیدکننده باشند و تنها به نمایش آثار اکتفا نکنند. در ضمن سعی کنند با کشف استعدادها به ویژه در عرصه هنر زمینه را برای شکوفایی بهتر و بیشتر آثاری با محوریت حضرت رسول(ص) فراهم آورند.
وی با بیان این که تنها یک فیلم درباره حضرت رسول(ص) ساخته شده است، گفت: حدودا 200 فیلم بر مبنای زندگی حضرت عیسی (ع)، 120 فیلم درباره حضرت موسی (ع) و 80 فیلم هم درباره دیگر انبیا الهی ساخته شده، اما در این میان تنها یک فیلم «الرساله» تولید شده که به شخصیت حضرت رسول(ص) پرداخته است؛ فیلمی که آنهم بیشتر به جنگهای حضرت رسول (ص) توجه داشته است نه رحمت ایشان.
کارگردان فیلم «رنگ خدا» به مطلب فوق اضافه کرد: نگاه هالیوود به پیامبران غالبا نگاه درستی نیست، بلکه تحریف شده است. برای نمونه میتوانم به فیلم «نوح» اشاره کرد که تصویری سخیف و سطحی از یکی از انبیا الهی به تصویر کشیده است.
نمایش تصویری از حضرت رسول(ص) اقدامی در جهت قداستزادیی از ایشان است
وی در ادامه درباره زمان نمایش فیلم «حضرت محمد(ص)» چنین توضیح داد: امسال هفتمین سالی است که من پروژه عظیم «حضرت محمد(ص)» را در دست ساخت دارم و امیدوارم طی چهار الی پنج ماه آینده این فیلم آماده نمایش عمومی شود. این فیلم تنها برای جهان اسلام ساخته نشده و تمام جهان مورد نظر این فیلم سینمایی هستند برای همین سعی کردم با تمامی توان و امکانات کاری در خور نام حضرت رسول(ص) بسازیم.
مجیدی برخی نقل قولها را در فضای مجازی درباره فیلم «حضرت محمد(ص)» دروغ خواند و گفت: شنیده میشود که ما در این فیلم چهره کودکی حضرت رسول(ص) را تصویر کردیم که این گفته کاملا دروغ است، چون قداست نام و شخصیت پیامبر اسلام این اجازه و جرئت را به ما نمیدهد که چنین کاری را انجام دهیم.
وی در پایان بیان کرد: از مسئولان و متولیان هنر میخواهم که حمایتهای خود را از کارهایی درباره پیامبر (ص) تنها به کلام خلاصه نکنند، بلکه با تجهیز سینما این امکان را برای سینماگران فراهم آورند تا در این عرصه کارهای فاخری تولید کنند.