کد خبر: 1410494
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴

شناساندن سیره شهدا زمینه‌ساز گرایش جوانان به فرهنگ ایثار است

گروه اجنماعی: خواهر شهید کاوه اظهار کرد: شناساندن سیره شهدا زمینه‌ هرچه بهتر گرایش جوانان به فرهنگ ایثار و شهادت را فراهم می‌کند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، صدیقه کاوه، خواهر سردار شهید محمود کاوه عصر روز گذشته، سوم خرداد در تجمع بانوان به‌مناسبت سالروز فتح خرمشهر، روز مقاومت، ایثار و پیروزی و با هدف نشر فرهنگ دفاع مقدس اظهار کرد: باید نقش زنان در دوران دفاع مقدس معرفی شود و آن را به نسل جدید انتقال دهیم.



وی با بیان اینکه درصدر اسلام زنان نقش مهمی داشته‌اند، افزود: به مرور زمان این نقش­‌ها قطع شده بود اما در دوران انقلاب اسلامی با پشتیبانی امام(ره) دوباره نقش زنان در جامعه پررنگ شد.



مشاور امور بانوان رئیس بنیاد شهید گفت: بیشتر نقش ظاهری زنان عنوان شده اما نقش پنهان زنان در نگه‌داری خانواده به‌خوبی بازگو نشده است.



کاوه با اشاره به اینکه متأسفانه بدحجابی در کشور به یک دغدغه جدی خانواده‌های شهدا تبدیل شده است، بیان کرد: پایداری و سربلندی اسلام و ولایت دغدغه اصلی خانواده شهدا است و از نسل جدید انتظار دارند که به حفظ حجاب و ارزش‌های اسلامی بیشتر توجه کنند.



وی در ادامه به معرفی شهید محمود کاوه پرداخت و گفت: محمود از دوران کودکی به همراه پدر در مجالس مذهبی و مساجد حضور پیدا می‌کرد و تحصیلات خود را با توجه به چنین مقدماتی از دبستان آغاز کرد و با اتمام دوره راهنمایی، بنا بر علاقه وافری که به کسب علوم دینی داشت دروس حوزوی را انتخاب کرد.



مشاور امور بانوان رئیس بنیاد شهید با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب محمود از اولین نیروهایی بود که در کردستان حاضر شد، یادآور شد: او در مدت حضور در جبهه بارها به شدت مجروح شد اما این اتفاقات نتوانست کوچکترین خللی در اراده پولادین او برای دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی ایجاد کند.



کاوه ادامه داد: پس از سال‌ها تلاش و مجاهدت محمود در شهریور سال 65 در عملیات کربلای 2 در سن 25 سالگی مورد اصابت ترکش گلوله توپ دشمن قرار گرفت و به شهادت رسید.



یادآور می‌شود، در این مراسم مادر شهید یاسر اکبرزاده و خواهر شهید محمد حسین رئوفی‌فرد نیز به بیان خاطراتی از این شهیدان پرداختند.

captcha