کد خبر: 1412268
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۳

تکیه بر اصل ولایت‌فقیه راهبرد پایداری در برابر دشمن است

گروه سیاسی: امام جمعه ارومیه ولایت‌فقیه را ذخیره الهی برای جامعه دینی دانست و گفت: تکیه بر اصل ولایت‌فقیه و حرکت بر مدار رهبری دینی راهبرد پایداری در برابر دشمنان اسلام است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سید مهدی قرشی نماینده ولی‌فقیه  در استان و امام جمعه ارومیه امروز 9 خرداد در خطبه‌های نماز جمعه ارومیه با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک شعبان و فضیلت‌های ماه مبارک رجب اظهار کرد: 27 رجب سالروز مبعث پیامبر اکرم(ص) بود و پروردگار در قرآن پیامبر را به عنوان برترین الگو و سرمشق برای مسلمانان معرفی کرده است.

وی ادامه داد: امید به خداوند در زندگی نقش بسیار مهمی دارد، کسی که به خداوند امید داشته باشد و ذکر خداوند را گوید و در زندگی از سیره پیامبر(ص) الگو بگیرد هم در زندگی سیاسی و هم در زندگی اجتماعی موفق می‌شود.

وی افزود: مردم نباید در زندگی خویش کسانی را که از دین خارج شده‌اند را الگو قرار دهند و از آنان پیروی کنند و اگر الگوهای غیردینی را برای زندگی خویش الگو بگیریم خلاف دین عمل کرده‌ایم و از دین خارج شده‌ایم.

حجت‌الاسلام قرشی با بیان فضایل اخلاقی پیامبر(ص) گفت: پیامبر(ص) فردی بودند که از خداوند متعال خوف داشته‌اند و خوف و خشیت ایشان تمام وجود او را فرا گرفته بود.

وی افزود: زندگی پیامبر(ص) بسیار ساده و بی‌آلایش بود و به ساده‌ترین شکل ممکن زندگی می‌کردند، پیامبر(ص) به همه سلام می‌کرد و فقیر، غنی، کوچک و بزرگ بودن فرد برای او مدنظر نبود،او اهل تشریفات و چشم هم چشمی نبود و هیچ سفره‌ای را حقیر نمی‌شمردند.

حجت‌الاسلام قرشی گفت: باید به مقام معظم رهبری تکیه کنیم و از دشمنان هراسی نداشته باشیم از دشمنان عقب‌نشینی نکنیم زیرا اگر  عقب‌نشینی کنیم دشمنان بر امت های اسلامی چیره می شوند.

وی ادامه داد: پیامبر(ص) دارای شخصیتی بود که به تربیت خانوادگی اهمیت بسیار می‌دادند زیرا خداوند نیز می‌فرماید، خودتان و فرزندانتان را از آتش جهنم حفظ کنید و به تربیت خانوادگی اهمیت فراوان دهید.

وی افزود: همان طور که در دین ما بعضی از مکان‌ها مقدس هستند بعضی از روزهای نیز تقدس خاصی دارند که ایام شعبان نیز جزئی از آنان است که در آن روزه گرفتن و صدقه دادن بسیار مستحب است و شاید یکی از دلایل مستحب بودن صدقه در این ایام نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان و کمک به فقرا و نیازمندان است.

حجت‌الاسلام قرشی یادآور شد شد: روز سوم شعبان سالروز ولادت حضرت عباس(ع) است که به‌روز پاسدار نام‌گذاری شده است که افتخار بزرگی برای پاسداران است.

امام جمعه ارومیه با اشاره به فتنه سال88 ادامه داد: رهبر ذخیره الهی است و جامعه اسلامی باید از وجود رهبری نهایت استفاده و احترام را داشته باشد و ضروری است مطالعات زیادی در رابطه با مسائل پر اهمیت ولایت‌فقیه داشته باشیم.

captcha