کد خبر: 1412556
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۰

رهبری پیامبرگونه امام(ره)؛ از ویژگی‌های منحصر به‌فرد انقلاب اسلامی ایران

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: رهبری پیامبرگونه امام خمینی(ره)، از ویژگی‌های منحصر به‌فرد انقلاب اسلامی ایران است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، هادی زارع‌پور، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد ‌پنج‌شنبه، 8 خرداد در همایش برجستگی‌های ویژه امام خمینی(ره) در رهبری انقلاب که با حضور 200 نفر از فرهنگیان در سالن شهید مطهری یاسوج  برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی ایران به‌لحاظ ماهیت و شکل، تفاوتی اساسی با دیگر انقلاب‌ها دارد که رهبری امام خمینی(ره) و فرهنگی بودن ایشان، این تمایز را به اوج رسانده است.
وی ‌با بیا ن اینکه امام خمینی(ره) هویت اسلامی را در ایران احیاء کردند، اضافه کرد: از برجستگی‌های اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)، تبیین رابطه دین، سیاست و نفی هرگونه سلطه‌گری، سلطه‌پذیری و استقلال درسیاست خارجی است.
هادی‌پور بیان کرد: آزادی، قانونمندی، ایجاد وحدت، توجه به مصلحت و محور قراردادن مردم از دیگر ویژگی‌های امام خمینی(ره) بنیانگذار انقلاب است.
وی با بیان این مطلب‌که امام خمینی(ره) شخصیت بی‌نظیری داشت که برای شناختن شخصیت این بزرگ مرد تاریخ باید سال‌ها بگذرد تا بتوان به ابعاد این شخصیت بزرگ ‌پی برد، عنوان کرد: چراکه امام‌(ره) در مقابل طاغوت موجی را به راه انداخت که خاندان رژیم شاهنشاهی را به هم ریخت و آنان را به خاک ذلت کشاند.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: امام(ره) همانند پیامبری بزرگ، ایران اسلامی را به صخره نجات کشانید و در واقع راه ‌‌پیامبران را ادامه داد و این از ویژگی‌های منحصر به‌فرد انقلاب اسلامی ایران است.
هادی‌پور ابراز کرد: امام خمینی(ره) فرمودند هر اصلاحی نقطه اول آن خود انسان است و این بزرگ مرد، این مسئله را با اراده محکم به اثبات رسانید و ما را به سرچشمه نور انقلاب اسلامی بینا ساخت.

captcha