کد خبر: 1417148
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۶

ویژه‌برنامه «مطلع‌الشمس» در هیدج برگزار شد

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی ـ هنری ستاد برگزاری اعیاد شعبانیه هیدج از برگزاری ویژه‌برنامه «مطلع‌الشمس» به‌مناسبت نیمه شعبان در این شهر خبر داد.

میثم جماعتی، معاون فرهنگی ـ هنری ستاد برگزاری اعیاد شعبانیه هیدج در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به این‌که ویژه‌برنامه «مطلع‌الشمس» برای نهمین سال متوالی در شهر هیدج برگزار شده است، گفت: این ویژه‌برنامه همزمان با 23 خردادماه، در سالن چند‌منظوره مجموعه  ورزشی تربیت‌بدنی این شهر برگزار شد.
وی با اشاره به مهم‌ترین بخش‌‌های این ویژه‌برنامه، اظهار کرد: از مهم‌ترین بخش‌های این ویژه‌برنامه می‌توان به تلاوت قرآن، جمع‌خوانی دعای سلامتی امام زمان(عج) و اجرای مولودی‌خوانی با حضور مداحان برجسته استان مرکزی، اشاره کرد.
معاون فرهنگی ـ هنری ستاد برگزاری اعیاد شعبانیه هیدج با اشاره به معرفی دو چهره برتر این شهر در ویژه‌برنامه «مطلع‌الشمس»، ادامه داد: همه‌ساله در این جشن یک نفر از اهالی شهر به عنوان نخبه علمی و یک نفر نیز به عنوان چهره فعال فرهنگی شهر انتخاب می‌شوند و در این مراسم از آنها تجلیل می‌شود.
جماعتی با بیان این‌که معیارهای مختلفی برای انتخاب نخبه علمی شهر وجود دارد، افزود: همه‌ساله نخبه برتر با رأی کمیته علمی ستاد اعیاد شعبانیه انتخاب می‌شود که امسال یکی از بانوان هیدجی این عنوان را کسب کرده است.
این مقام مسئول با بیان این‌که انجام فعالیت‌های فرهنگی، یکی از عناوین انتخاب چهره فعال هیدج است، یادآور شد: فعالیت‌های دینی و قرآنی نیز جزو این عناوین قرار گرفته‌اند.

خاطره
|
-
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۴
0
0
سلام جشن مطلع الشمس فوق العاده است دست همه دست اندرکاران درد نکنه خسته نباشید فقط لطف کنید از گروه موسیقی سنتی در برنامه ها استفاده نکنید چون چندان طرفدار ندارد
captcha