به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، برخی از محورهای دیگر این فراخوان عبارتند از «راه شناخت عرفان اصیل اسلامی در میان دیگر نحلههای مشابه»، «عرفان اسلامی و چالشهای معنوی معاصر»، «راه شناخت شهود رحمانی از شهود شیطانی»، «عوامل پایداری و زوال عرفان اسلامی (نسبت به فرقههای جدید)»، «بررسی تطبیقی عرفان اسلامی و جنبشهای نوپدید معنوی در مواردی مانند خدا،کتاب مقدس، معاد، شهود، آموزهها و ریاضتها، عقلگرایی، شریعتباوری و عشق».
«نقش رسانه در پیدایش و گسترش جنبشهای نوپدید دینی»، «تأثیر ارتباطات اجتماعی در گسترش جنبشهای نوپدید دینی»، «جهانی شدن و جنبشهای نوپدید»، «جنبش عصر جدید»، «نگاه اسلام به جامعه (خواستهها، نیازها، محاسن، معایب)» و «زنان در جنبشهای نوپدید دینی» برخی دیگر از محورهای این فراخوان هستند.
بر اساس این فراخوان، لازم است در مقالات ارسالی به یک یا چند سؤال از سؤالات مطرح شده در فراخوان پاسخ داده شود.
بنا بر این گزارش، «راهکارها و ابزارهای ارائه مؤثر بینش معنوی اسلام چیست؟»، «جامعه امروز به کدام آموزههای معنوی اسلام بیشتر نیاز دارد؟»، «چه تهدیدها و فرصتهایی برای توسعه معنویت اسلامی وجود دارد؟»، «کدام تهدیدها را میتوانیم به فرصت تبدیل کنیم؟»، «ارائه آموزههای معنوی اسلامی، چه آسیبهایی را ممکن است در پی داشته باشد؟ و چگونه میتوان از آنها پیشگیری کرد؟» «چه ضعفها و قوتهایی برای رویارویی با معنویتهای نوظهور داریم؟»، «چه قابلیتهای فرهنگی داریم که بتوانیم با تکیه بر آنها به مقابله با معنویتهای نو بایستیم؟» و «چه ضعفهای فرهنگی داشتهایم که فرصت گسترش را در اختیار جنبشهای نوپدید معنوی قرار داده است؟» برخی از این سؤالات هستند.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاعرسانی پژوهشهای معنوی مراجعه کرده و مقالات خود را نیز از طریق نشانی الکترونیکی maanavi2009@yahoo.com یا maanavi2009@gmail.com به دفتر فصلنامه ارسال کنند.