کد خبر: 1418434
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۳

بررسی عملکرد سازمان‌های قرآنی در نمایشگاه قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: برگزاری پنج نشست تخصصی با موضوعاتی از جمله نقد و بررسی عملکرد معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد از جمله محورهای در نظر گرفته شده برای نشست‌های این بخش است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از ستاد خبری نمایشگاه بین‌المللی قرآن، بخش نهادها و مؤسسات قرآنی نمایشگاه بیست‌ودوم با درخواست 140 غرفه فعالیت‌های مقدماتی خود را برای برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های قرآنی نوین و متناسب با بخش‌ها آغاز کرده است.

درخواست‌های مطرح‌ شده از جانب ثبت‌ نام‌کنندگان بیانگر نیاز این بخش به فضایی بالغ بر 1600 متر است که غرفه‌های درخواستی بین شش تا 250 متر بوده است که البته پس از بررسی و سنجش برنامه‌های نهادها ومؤسسات متقاضی حضور در این بخش و نیز براساس میزان مساحت در نظر گرفته شده، غرفه‌چینی نمایشگاه آغاز می‌شود.

بخش نهادها و مؤسسات قرآنی شاهد حضور 24 نهاد و دستگاه دولتی است که از آن جمله می‌توان به سازمان تأمین اجتماعی، مرکز قرآن و عترت بسیج، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سازمان دارالقرآن‌ الکریم، کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد، سازمان فرهنگی شهرداری تهران، ستاد اقامه نماز، جامعه بسیج زنان کشور، سازمان تقریب مذاهب، جمعیت دفاع از مردم مظلوم فلسطین و نهاد‌های دولتی و حاکمیتی اشاره کرد.

امسال همچنین در نمایشگاه بیست و دوم، شاهد حضور مؤسسات قرآنی هستیم که برای اولین بار در این رخداد قرآنی حضور می‌یابند که همین امر، می‌تواند فرصتی برای این مراکز قرآنی ـ مردمی جهت معرفی و اعلام برنامه‌های آموزشی خلاقانه و نوین آنان باشد.

از جمله مؤسسات قرآنی حاضر در نمایشگاه بیست و دوم، می‌توان به جامعه قاریان قرآن مشهد، مهد قرآن تهران، مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) استان فارس، مؤسسه قرآن و عترت یاسوج، مؤسسه تفسیر جوان، دارالقرآن خانه کارگر، اتحادیه تشکل‌های قرآنی ـ مردمی کشور، سازمان دارالقرآن و ... اشاره کرد.

همچنین مؤسسات قرآنی که دارای آثار مکتوب هستند نیز می‌توانند با حضور در بخش نشر مکتوب به ارائه آثار خود بپردازند و یا در غرفه مؤسسه خود آثار منتشر‌شده خود را در معرض بازدید علاقه‌مندان قرار دهند.

شاخص ارزیابی مؤسسات قرآنی در نمایشگاه بیست و دوم، ارائه برنامه‌های آموزشی شاخص و نوین بوده است و برهمین اساس از میان ثبت‌ نام کنندگان، 50 مؤسسه برای بخش مؤسسات انتخاب می‌شوند.

این بخش نیز همچون سایر بخش‌های نمایشگاه قرآن، پنج نشست تخصصی با موضوعات عملکرد نمایشگاه قرآن طی سال‌های گذشته و اثر آن در ساختار قرآنی کشور، نقد عملکرد شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآنی کشور، نقد عملکرد معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد، بررسی شبکه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور و میزان تحقق منویات مقام معظم رهبری در رابطه با تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم خواهد داشت.

captcha