کد خبر: 1418505
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
معاون وزیر علوم تأکید کرد:

مراکز آموزشی پرچمدار تبیین فرهنگ فریضه امر به معروف باشند

گروه جامعه: معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: مراکز دانشگاهی و سایر مراکز آموزشی باید پرچمدار اشاعه و تبیین فرهنگ متعالی فریضه امر به معروف و نهی از منکر در تمامی بخش‌های جامعه باشند.

سید ضیا هاشمی، معاون فرهنگی وزارت علوم در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به جایگاه رفیع و مقدس فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، تاکید کرد: این معاونت تلاش دارد در کنار توسعه علمی جامعه دانشگاهی، به امور دینی و مذهبی آنان توجه کرده و نسل فرهیخته کشور را با آموزه‌های دینی عجین کند.

هاشمی ابراز کرد: مراکز دانشگاهی و سایر مراکز آموزشی باید پرچمدار اشاعه و تبیین فرهنگ متعالی فریضه امر به معروف و نهی از منکر در تمامی بخش‌های جامعه باشند.

حفظ کرامت انسانی و اخلاق اسلامی در کلیات زندگی

وی افزود: حفظ کرامت انسانی و اخلاق اسلامی در کلیات زندگی فردی و اجتماعی ضامن تداوم سلامت رفتاری و فکری مردم و عامل اصلی حیات حقیقی جامعه خواهد بود. در این کشور اسلامی همه باید بر اساس وظیفه شرعی و دینی خود نقش تأثیرگذاری را در استقرار نظام متعالی امر به معروف و نهی از منکر ایفا کنند.

هاشمی با دعوت از گروه‌های مختلف مدیران مراکز اداری، دانشگاهی و نیز فعالان تشکل‌های مردمی برای اهتمام ویژه در مسیر فرهنگ‌سازی الزامات اصلی فریضه امر به معروف و نهی از منکر یادآور شد: حفظ اخلاق نیکو یکی از شروط لازم برای نتیجه‌گیری واقع بینانه در مسیر احیای این فرضیه الهی محسوب می‌شود که دانشگاهیان و قشر فرهیخته جامعه باید نسبت به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند.

سکوی اصلی پرتاپ افراد به اوج درجات معنوی

معاون فرهنگی وزارت علوم بیان کرد: مراکز دانشگاهی به همراه کانون خانواده می‌توانند سکوی اصلی پرتاپ افراد به اوج درجات معنوی و انسانیت باشند.

وی ابراز امیدواری کرد که خروجی اصلی دانشگاه‌های کشور دانش‌آموختگانی با بهره‌مندی از تمامی شاخصه‌های لازم پژوهشی و علمی در کنار پرداختن به آموزه‌های دینی باشد تا بتوانند به عنوان الگویی شاخص جامعه را به سمت توسعه علمی و دینی هدایت کنند.

captcha