کد خبر: 1418517
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۳

آغاز مرحله داوری مسابقه «امام(ره) در سنگر نماز» در زنجان

گروه اندیشه: معاون فرهنگی ستاد اقامه نماز استان زنجان از آغاز مرحله داوری مسابقه استانی کتاب‌خوانی «امام(ره) در سنگر نماز» همزمان با ۲۷ خردادماه در زنجان خبر داد.

ناصر رحمتی، معاون فرهنگی ستاد اقامه نماز استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به این‌که این نهاد فرهنگی با همکاری اداره‌کل حمل و نقل و پایانه‌های استان زنجان اقدام به برگزاری مسابقات کتاب‌خوانی کرده است، گفت: با توجه به این‌که ماه خرداد، مناسبت‌هایی همچون رحلت امام خمینی(ره) را در خود جای داده است، فرصت را برای بررسی و تبیین بخشی از اندیشه‌های معمار کبیر انقلاب در قالب مسابقات کتاب‌خوانی غنیمت دانستیم.
وی افزود: مسابقه کتاب‌خوانی «امام(ره) در سنگر نماز» با محوریت افکار و اندیشه‌های امام خمینی(ره) درباره نماز و همچنین سیره عملی ایشان در حوزه نماز، از 14 خردادماه امسال در بین اقشار مختلف مردم استان زنجان برگزار شده است.
معاون فرهنگی ستاد اقامه نماز استان زنجان با بیان این‌که مهلت شرکت در این مسابقه کتاب‌خوانی، 26 خردادماه اعلام شده بود، اظهار کرد: این مسابقه با محوریت کتاب «امام(ره) در سنگر نماز» که به صورت رایگان بین اقشار مختلف مردم استان و به‌ویژه کاروان‌های اعزامی به مرقد امام خمینی(ره) توزیع شده بود، برگزار شده است.
رحمتی عنوان کرد: در حال حاضر پاسخ‌نامه‌های ارسالی به ستاد اقامه نماز استان جمع‌آوری شده و مرحله داوری آغاز شده است و همزمان با هشتم تیرماه سال‌جاری نیز اسامی برگزیدگان این مسابقه استانی از طریق پایگاه اینترنتی ستاد اقامه نماز زنجان اعلام خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به این‌که این نهاد برای اوقات فراغت نوجوانان و جوانان استان نیز ویژه‌برنامه‌هایی را برگزار خواهد کرد، یادآور شد: برگزاری مسابقه «نیایش قلم» یکی از این برنامه‌ها است که در طول ایام تابستان امسال، فراخوان آن اعلام خواهد شد.
معاون فرهنگی ستاد اقامه نماز زنجان اظهار کرد: برگزاری نشست‌ها و گفتمان‌های نماز ویژه نوجوانان نیز از دیگر برنامه‌هایی است که در طول تابستان امسال در سطح استان زنجان به اجرا درخواهد آمد.

captcha