کد خبر: 1420518
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۷
ماموستا سهرابی:

امت اسلامی در برابر خطر اعتقادی تکفیری‌ها وحدت داشته باشند

گروه سیاسی: امام جمعه مهاباد گفت: جامعه اسلامی باید در برابر خطر اعتقادی گروه‌های سلفی و تکفیری وحدت و همبستگی دینی داشته باشند.

ماموستا عبدالقادر سهرابی، امام جمعه مهاباد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: امروز مهم‌ترین مسئله سیاسی جهان اسلام که کشورهای منطقه با آن رو‌به‌رو هستند وجود گروه‌های ارتجاعی و منحرف تکفیری و سلفی است.

وی با بیان اینکه جامعه اسلامی باید در برابر خطر اعتقادی گروه‌های سلفی و تکفیری وحدت و همبستگی دینی داشته باشند، گفت: گروه‌های تکفیری نه دین دارند و نه از ارزش‌های انسانی بویی بردند و بیشتر بازیچه استکبار، آمریکا و عربستان برای رساندن دشمنان اسلام به اهدافشان هستند.

سهرابی با اشاره به لزوم حفظ هوشیاری ملت ایران در برابر خطر تکفیری‌ها، اضافه کرد: آنچه در این برهه مهم به نظر می‌رسد این است که جامعه اسلامی هوشایرانه با خطرات اعتقادی گروه‌های تکفیری مقابله کند.

امام جمعه مهاباد‌ گروه‌های تکفیری را جرثومه‌های فساد و بزرگترین خطر برای دنیای اسلام دانست و اظهار کرد: این گروه‌ها هیچ ارتباطی به مذاهب و فرق اسلامی ندارد چراکه نه تنها در مذاهب اسلامی بلکه در هیچ دین و آئین الهی کشتار و قلع و قمح افراد بی‌گناه مورد پذیرش نیست.

سهرابی یادآور شد: سران کشورهای اسلامی باید مواضع قاطعانه‌ای در برابر جنایت‌های بی‌شرمانه و غیر‌انسانی گروه‌های تکفیری اتخاذ کنند و بدانند آنهایی که الان از این گروه‌ها اعلام برائت نکنند روزی خودشان در آتش جهالت و نادانی گروه‌های منحرف و تندوری تکفیری و سلفی می‌سوزند.

captcha