کد خبر: 1421849
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۸

۶۰۰ مسجد و حسینیه در ایلام غبارروبی می‌شود

گروه اجتماعی: به‌مناسبت دهه تکریم مساجد و در آستانه فرارسیدن ماه رمضان ۶۰۰ مسجد و حسینیه تا جمعه، ششم تیر در ایلام غبارروبی می‌شود.

حجت‌الاسلام حجت‌الله شریفی‌راد، مدیرکل تبلیغات استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، با اشاره به اینکه دهه تکریم مساجد از 28 خرداد آغاز شده و تا جمعه، ششم تیر ادامه دارد، اظهار کرد: به همین مناسبت و در آستانه ماه رمضان ۶۰۰ مسجد و حسینیه در نقاط مختلف این استان غبارروبی می‌شود.

وی با بیان اینکه هماهنگی‌های لازم با هیئت امنای مساجد، امامان جماعت، جمعه و مراکز فرهنگی فعال در مساجد به‌منظور استقبال پرشور از ماه مبارک رمضان صورت گرفته است، گفت: در روزهای پایانی شعبان با مشارکت مسئولان و مردم به‌ویژه جوانان و نوجوانان برای پذیرایی از روزه‌داران این اماکن مقدس غبارروبی و عطر‌افشانی می‌شوند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام افزود: در همین راستا اقلام تبلیغی، ادعیه ماه رمضان، مهر نماز، تسبیح و قرآن به‌مناسبت ماه رمضان در مساجد استان توزیع می‌شود و مبلغان و روحانیان اعزامی از قم و مستقر در استان به مناطق روستایی و شهری استان اعزام می‌شوند.

حجت‌الاسلام  شریفی‌راد گفت: با مشارکت 500 مبلغ و روحانی در طول ماه مبارک رمضان فعالیت‌های مختلفی از جمله برپایی محافل انس با قرآن، کلاس احکام و پاسخگویی به پرسش‌های شرعی، ترویج فرهنگ و شعائر ناب اسلامی و ... در مساجد و حسینیه‌های این استان اجرا می‌شود.

وی با اشاره به نقش مهم مساجد در ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه، عنوان کرد: دهه تکریم مساجد فرصت مناسبی برای پیوند جوانان و نوجوانان با محیط معنوی مساجد و انتقال فرهنگ و ارزش‌های اسلامی به این نسل است.

captcha