کد خبر: 1425052
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۱
سردار انصاری خبر داد:

۶۰درصد قانون جامع ایثارگری اجرایی شده است/ اجرای کامل تا پایان سال

گروه جهاد و حماسه: قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه ۶۰درصد از قانون جامع ایثارگری اجرایی شده است، از اجرای کامل این قانون تا پایان سال ۹۳ خبر داد.

سردارمحسن انصاری، قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، درباره قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران گفت: با توجه به اینکه دستورات لازم جهت اجرایی شدن این قانون صادر شده، تا کنون نزدیک به 60 درصد از این قانون به مرحله اجرا درآمده است.

مهمترین دغدغه‌های جامعه ایثارگری

وی ادامه داد: یکی از مهمترین دغدغه‌های جامعه ایثارگری اجرایی شدن این قانون است و بنیاد شهید با توجه به تداخل وظایف خود با تمامی توان در راستای اجرای این قانون قدم برمی‌دارد و از تمامی ظرفیت‌ها در این زمینه بهره می‌برد؛ آیین‌نامه‌های اجرای سایر مفاد این قانون در حال بررسی است.

سردار انصاری با بیان اینکه تمامی تلاش بنیاد شهید براین است که قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران تا آخر سال به طور کامل اجرایی شود، گفت: بنیاد سعی می‌کند که ایثارگران را با حق و حقوق خود آشنا کرده و زمینه‌های لازم برای آرامش این قشر از جامعه را فراهم سازد.

برنامه‌های بنیاد شهید در زمینه ترویج ارز‌ش‌های ایثار و شهادت

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به برنامه‌های متنوع بنیاد شهید در زمینه ترویج ارز‌ش‌های ایثار و شهادت عنون کرد: با تکیه بر ظرفیت‌های ایثار و شهادت می‌توان بر تمامی مشکلات غلبه کرد چرا که در دوران دفاع مقدس این امر به وضوح ثابت شد.
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: موفقیت ما در گرو مبارزه برای اعتلای آرمان‌های اسلام است. در دوران دفاع مقدس این امر را نشان دادیم و به موفقیت‌های بسیاری دست یافتیم؛ امروز نیز می‌توانیم همین الگو را در دستور کار قرار داده و پیروزی‌‌های بسیاری در تمامی عرصه‌ها به دست بیاوریم.

وی با تأکید بر اینکه تمرکز بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تعامل با دستگاه‌هاست، اظهار کرد: امسال نیز در فواصل مختلف و با توجه به نیازهای جامعه، فعالیت‌ گسترده در زمینه ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دستور کار قرار می‌گیرد.

ایثارگران با حقوق خود آشنایی کمی دارند


سردار انصاری با اشاره به اینکه بسیاری از ایثارگران با حقوق خود آشنایی کمی دارند، گفت: از جمله وظایفی که این معاونت در دستور کار و اولویت برنامه‌های خود قرار داده، آموزش حقوقی کارکنان و جامعه ایثارگری و آشنا کردن آنها با قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان و قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران است؛ ایجاد ارتباطات هدفمند و همچنین دفاع از حقوق سازمان، پرسنل، مدیران و جامعه ایثارگری نیز باید در این معاونت در نظر گرفته شود، چون تمام مدیران بنیاد، مدافع حقوق ایثارگران هستند.

قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: این معاونت می‌تواند با استفاده از ساز و کارهای ارتباطی و بهره‌گیری از اردوهایی که توسط معاونت فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد برای جانبازان و سایر ایثارگران و خانواده‌های آنها برگزار می‌شود و با توجه به فراخور حال گروه‌های حاضر در این اردوها به برگزاری دوره‌های آموزشی برای آنها بپردازد.

captcha