حجتالاسلام والمسلمین قدرتالله عباسپور، رئیس عقیدتی ـ سیاسی دانشگاه علوم انتظامی «امین» در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به انجام فعالیتهای قرآنی در ماه رمضان، مطرح کرد: دانشگاه علوم انتظامی «امین» به منظور توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در میان آحاد مردم بالاخص جامعه دانشجویان این دانشگاه و تشویق آنان که در آینده فرماندهان و مسئولان امنیت کشور خواهند بود، ویژه ماه رمضان برنامههای قرآنی اجرا میکند.
وی با بیان اینکه محافل انس با قرآن ویژه آقایان در دانشگاه علوم انتظامی امین برگزار میشود، گفت: محافل قرآنی ماه رمضان این دانشگاه شامل قرائت قرآن توسط اسدالله هاشمی، قاری ممتاز قرآن، تواشیح، اجرای سرود و سخنرانی میشود که طی ساعات 19 تا 20:30 صورت میگیرد.
عباسپور تصریح کرد: در محافلی که طی این ایام برگزار میشود، روزانه هزار و 500 نفر از دانشجویان، اساتید، مدیران و کارکنان دانشگاه علوم انتظامی امین حضور دارند.
رئیس عقیدتی ـ سیاسی دانشگاه علوم انتظامی امین افزود: این محافل از ابتدای ماه رمضان آغاز شده است و تا پایان این ماه ادامه دارد؛ همچنین برای ولادت امام حسن مجتبی(ع) و عید سعید فطر، مسابقهای در حیطه قرآن در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزش قرآن در دانشگاه علوم انتظامی امین مطرح کرد: برای گروههای مدیران، اساتید، دانشجویان، سربازان و همچنین کارکنان این دانشگاه کلاسهای آموزش قرآن در ایام ماه رمضان به صورت سراسری برگزار میشود.
عباسپور درباره اهم رشتههای کلاسهای آموزش قرآن دانشگاه علوم انتظامی امین گفت: قرائت و تفسیر قرآن، ترجمه و مفاهیم و حفظ قرآن از جمله برنامههای آموزشی این دانشگاه بهشمار میرود که در قالب هفت کلاس تشکیل شده است.
وی مکان برگزاری کلاسهای آموزش قرآن دانشگاه علوم انتظامی امین را مصلای امام رضا(ع)، امام حسن(ع) و امام علی(ع) نام برد و گفت: این کلاسهای آموزشی ساعت هفت تا هشت صبح ویژه آقایان در محل مصلیهای این دانشگاه برگزار میشوند.
رئیس عقیدتی ـ سیاسی دانشگاه علوم انتظامی امین به اختصاص 200 مربی قرآن اشاره و تصریح کرد: برای ارائه مباحث آموزشی این دوره از کلاسهای آموزشی از 200 مربی قرآن استفاده شده که پیشبینی میشود، با استقبال بیش از پیش، نسبت به سال گذشته مواجه شویم.
تربیت هزار و 966 حافظ قرآن در دانشگاه علوم انتظامی امین
عباسپور به تربیت هزار و 996 حافظ قرآن در سال 1392 اشاره کرد و افزود: در راستای برگزاری کلاسهای آموزش حفظ قرآن در سال گذشته، هزار و 996 نفر از دانشجویان این دانشگاه موفق به حفظ قرآن در اجزای مختلف شدند.
عباسپور یادآور شد: همچنین در نظر گرفته شده تا بعد از ماه رمضان، طرح قرآنی «تالیات» با محوریت آموزش مفاهیم و ترجمه آیات قرآن ویژه دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی امین اجرا شود.
وی بیان کرد: در حاشیه برگزاری کلاسهای آموزش قرآن دانشگاه علوم انتظامی امین، یک کلاس آموزش قرائت و تفسیر قرآن برای بانوان در مجتمع آموزش عالی زنان پلیس کوثر تشکیل شده است.
آشنایی با دانشگاه علوم انتظامی امین
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دانشگاه پلیس به عنوان عالیترین مرکز علمی آموزشی پلیس طی توقفی کوتاه و از سال 1360 دوباره پذیرش دانشجو را از سرگرفت و به فعالیت خود در پذیرش و تربیت افسران تا سال 1370 ادامه داد.
در سال 1370 نیروی انتظامی جمهوری اسلامی (ناجا) با ادغام سازمانهای شهربانی، ژاندارمری، کمیته انقلاب اسلامی و پلیس قضایی، شکل گرفت و «دانشگاه علوم انتظامی» با سازمان و ساختاری جدید به وجود آمد که در سال 1386 عنوان «دانشگاه» از سوی شورای عالی گسترش و برنامهریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد تصویب قرار گرفت.
در حال حاضر دانشگاه علوم انتظامی دارای شش دانشکده تخصصی، یک مجتمع آموزش عالی ویژه آموزش پلیس زن و پنج مرکز آموزشی است. این دانشگاه در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری مشغول فعالیت است.