کد خبر: 1425630
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۷

طرح تجزیه عراق، یک توطئه آمریکایی ـ صهیونیستی است

گروه سیاسی: امام جمعه خرمدره با بیان این‌که اقدامات صورت‌گرفته در عراق در راستای تجزیه این کشور انجام می‌گیرد، گفت: طرح تجزیه عراق، یک توطئه آمریکایی و صهیونیستی است و ملت عراق باید با اتحاد و همدلی اجازه ندهند که این توطئه دشمنان رنگ واقعیت به خود بگیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌علی حسینی، امام جمعه موقت خرمدره، ظهر روز گذشته، 13 تیرماه، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خرم‌دره، با اشاره به فرارسیدن ماه رمضان و با بیان این‌که رمضان، ماه خیر و برکت است، گفت: مؤمنان باید سعی کنند تا از فیوضات این ماه برای نزدیک شدن و تقرب به درگاه الهی استفاده کنند.

وی با اشاره به این‌که ماه رمضان، ماه قرب الهی و بهره‌مندی از الطاف خداوند متعال است، اظهار کرد: روزه گرفتن دارای آثار مادی و معنوی فراوانی در زندگی دنیوی و اخروی انسان‌ها است که از جمله مهم‌ترین این فواید می‌توان به تقویت اراده و ایمان، خودسازی، مبارزه با هوای نفس، استکبارستیزی و مبارزه با شیطان، ایجاد مساوات بین فقیر و غنی و حفظ سلامتی بدن اشاره کرد.

روزه گرفتن تنها به معنای خودداری از خوردن و آشامیدن نیست
امام جمعه موقت خرمدره با تأکید بر این‌که روزه گرفتن فقط به معنای خودداری از خوردن و آشامیدن نیست، به ذکر روایتی از حضرت فاطمه زهرا(س) پرداخت و ادامه داد: حضرت زهرا(س) می‌فرماید «ما یَصنَعُ الصّائِمُ بِصیامِه اِذا لَم یَصُن لِسانَه وَ سَمعَهُ وَ بَصَرَهُ وَ جَوارِحَه؛ روزه‌دارى که زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نکرده، روزه‌‏اش به چه کارش خواهد آمد».

حجت‌الاسلام حسینی در ادامه، با اشاره به فرارسیدن 17 تیرماه، سالروز وفات حضرت خدیجه(س)، گفت: حضرت خدیجه(س) یار و یاور همیشگی پیامبر اکرم(ص) و اولین بانویی بود که به دین مبین اسلام گروید.

وی با بیان این‌که اقدامات صورت‌گرفته در عراق در راستای تجزیه این کشور انجام می‌گیرد، عنوان کرد: طرح  تجزیه عراق، یک توطئه آمریکایی و صهیونیستی است و ملت عراق باید با اتحاد و همدلی اجازه ندهند که این توطئه دشمنان رنگ واقعیت به خود بگیرد.

این کارشناس مسائل مذهبی در پایان با اشاره به جایگاه آیت‌الله سیستانی در وحدت مردم عراق و ضرورت تداوم اتحاد شیعه و سنی در این کشور، یادآور شد: وحدت شیعه و سنی اجازه نخواهد داد تا دشمنان به خواسته شوم خود در عراق برسند.

captcha