کد خبر: 1425766
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۶

کمبود اعتبار؛ مانعی بر سر راه عمران بقاع امامزادگان گچساران

گروه اجتماعی: رئیس اوقاف گچساران کمبود اعتبار را از مشکلات اداره اوقاف برای پیشبرد کارهای عمرانی بقاع امامزادگان برشمرد و گفت: ضروری است برای کارهای عمرانی بقاع متبرکه این شهرستان اعتبارات بیشتری اختصاص یابد.

فرزین بهمنی‌آزاد، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گچساران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، از کمبود افراد خیر در این شهرستان جهت پیشبرد کارهای عمرانی بقاع متبرکه خبر داد و گفت: از آنجایی‌که بقاع امامزادگان مهم‌ترین جایگاه فرهنگی هر شهرستان است، می‌طلبد که افراد خیر در این شهرستان جهت ساخت کارهای عمرانی بقاع متبرکه اقدام کنند.

وی کمبود اعتبار را از جمله مشکلات اداره اوقاف برای ساخت کارهای عمرانی بقاع امامزادگان برشمرد و افزود: ضروری است نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت و مسئولان اداره‌کل اوقاف برای ساخت کارهای عمرانی بقاع متبرکه این شهرستان اعتبارات بیشتری را اختصاص دهند.

رئیس اداره اوقاف گچساران از برگزاری محفل انس با قرآن کریم در این شهرستان در روز 16 ماه رمضان با حضور قاری مصری خبر داد و سهمیه طرح تربیت حافظان قرآن کریم گچساران را 540 نفر عنوان و بیان کرد: در حال حاضر 300 نفر آن در سامانه سازمان ثبت شده ضمن اینکه این شهرستان پنج نفرمربی برای شرکت در طرح تربیت حافظان قرآن به قم اعزام کرد.

وی نصب گلدسته‌های مسجد امام حسن مجتبی(ع) در محله باغ فردوس گچساران را از جمله کارهای عمرانی انجام شده این اداره دانست و اضافه کرد: احداث ساختمان فرهنگی بقعه امامزاده بی بی حکیمه(س)، احداث ساختمان بقعه امامزاده میرعزیز در روستای لیشتر، ساخت محراب مسجد صاحب‌الزمان(عج) و سنگ فرش ساختمان بقعه امامزاده قطب‌الدین در خیرآباد را از جمله کارهای در دست اجرا اعلام کرد.

رئیس اداره اوقاف گچساران سنگ فرش، سنگ بدنه و کاشی‌کاری بقعه امامزاده اسماعیل شهرک صنعتی، اتمام ساخت شبستان امامزاده یحیی چهاربیشه، ساخت پل مربوط به بقعه امامزاده ابوطالب در روستای بابا کلان و علم کردن ستون‌های ساختمان بقعه امامزاده بی‌بی آمنه خاتون، مادر امامزاده جعفر را از دیگر این کارهای عمرانی در دست اقدام بقاع امامزادگان گچساران خواند.

captcha