کد خبر: 1425878
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۰

نویسندگان، ناشر حرف‌های نو و بدیع باشند

گروه اندیشه: مؤلف «کتاب هیچ کس باور نخواهد کرد» با اشاره به اینکه علم مدیون قلم است، گفت: نویسندگان باید حرف‌های نو و بدیع را نشر دهند.


فاطمه حسینی‌فر، نویسنده برنامه‌های رادیویی خراسان جنوبی و مؤلف «کتاب هیچ کس باور نخواهد کرد» در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: ارزش نوشته به پژوهشی است که نویسنده برای تألیف اثر انجام داده است.



پژوهش به نوشته سندیت می‌دهد



وی با اشاره به 14 تیر، روز قلم بیان کرد: پژوهش به نوشته سندیت می‌دهد و موجب می‌شود اثر نویسنده مورد قبول عام واقع شده و از طرف دیگر مؤلف با پژوهش ابعادی از زندگی را که خود تجربه نکرده است را نیز درک می‌کند.



مؤلف «کتاب هیچ کس باور نخواهد کرد» اظهار کرد: یکی از مشکلات هنر نویسندگی مشکلات اقتصادی است که در مسیر راه کسانی که علاقه‌مند به نوشتن هستند وجود دارد به‌گونه‌ای که کمتر می‌توان مشاهده کرد که نویسندگی، تنها شغل یک نفر باشد.



حسینی‌فر ادامه داد: از طرف دیگر نویسندگان با محدودیت‌هایی در زمینه بیان عقاید خود مواجه هستند و آزادی بیان به معنای واقعی برای نویسندگان در همه جای دنیا وجود ندارد و آنها نمی‌توانند به راحتی نظراتشان را بیان کنند.



وی عنوان کرد: نویسندگان نیز اگر می‌خواهد اثرشان ماندگار شود باید از بیان حرف‌های تکراری بپرهیزند و اگر هم می‌خواهند حرف گفته شده و تکراری را نشر دهند با شیوه‌ای نو و بدیع باشد.



نویسنده برنامه‌های رادیویی خراسان جنوبی درباره اهمیت قلم و کتاب گفت: ارزش نوشتن و قلم تا آن‌جا است که خداوند در قرآن کریم در سوره قلم آیه یک «ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ؛ ن، سوگند به قلم، و آنچه را با قلم می‌‏نویسند» به آن قسم یاد کرده و معجزه پیامبراسلام(ص) در قالب کلمات و نوشته عرضه شده است.



علم مدیون قلم است



حسینی‌فر بیان کرد: با قلم و نوشتن می‌توان کارهای نشدنی را انجام داد و اگر هنر نویسندگان نبود علم به پیشرفت امروزی خود نمی‌رسید و در واقع می‌توان گفت علم مدیون قلم است و امام علی(ع) نیز می‌فرماید: با نوشتن دانش خود را به بند بکشید.



وی با اشاره به اینکه شاید عده‌ای در زبان از ارزش علم سخن بگویند اما حقیقت این است که فقط عده خاصی در جامعه ارزش نوشتن و کتاب را می‌دانند، یادآور شد: نویسندگان معمولاً پشت اثر خود پنهان هستند و به همین سبب ارزش واقعی آنان در جامعه شناخته نشده است.

captcha