به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، امیر لَلهگانی معاون دانشجویی و جوانان سازمان جوانان جمعیت هلال احمربا اعلام این مطلب و با اشاره به تغییر نام مسابقات رقابت مهر، گفت: در تدوین دستورالعمل بیست و ششمین دوره مسابقات رقابت مهر، تغییر عنوان مسابقات با هدف حذف جنبه رقابتی و توجه اعضا به اهداف عالی و انسانی در دستور کار قرار گرفت و عنوان « رفاقت مهر» به منظور توجه بیشتر به جنبه رفاقتی این مسابقات انتخاب شد.
وی با بیان اینکه برای تدوین دستورالعمل بیست و ششمین دوره مسابقات، جلسات متعددی با کارشناسان و معاونان سازمان جوانان برگزار شد، گفت: تلاش داریم دستورالمعل و برگزاری مسابقات رفاقت مهر، بیش از پیش با اصول و اهداف جمعیت هلال احمر همخوانی داشته باشد.
اضافه شدن رشته مفاهیم قرآن به آیتمها
معاون جوانان و دانشجویی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر درباره جزئیات و تغییرات صورت گرفته در این مسابقات گفت: یکی از آیتمهای مسابقات رفاقت مهر در گذشته، رشته مفاهیم قرآن بود که در چند سال اخیر این رشته حذف شده بود اما در تدوین دستورالعمل دوره بیست و ششم، رشته مفاهیم قرآن با هدف نهادینه کردن تأمل و تفکر در قرآن در بین اعضا، مجدد به آیتمهای مسابقات اضافه شد.
بازنگری در رشته زبان انگلیسی
لَله گانی اضافه کرد: همچنین در تدوین دستورالعمل بیست و ششمین دوره برگزاری مسابقات، بازنگری جدی در رشته زبان انگلیسی صورت گرفته و در این خصوص تصمیماتی اتخاذ شد.
وی گفت: بر این اساس، در مرحله شهرستانی مسابقات رفاقت مهر در رشته زبان انگلیسی، شرکت کنندگان موظف هستند اصول و اهداف جمعیت هلال احمر را به زبان انگلیسی ارائه کنند.
این مقام مسئول در سازمان جوانان هلال احمر گفت: در مرحله استانی نیز شرکت کنندگان برای رشته زبان انگلیسی باید مقاله پای را در خصوص موضوعات مرتبط با سازمان جوانان هلال احمر تهیه و ارائه کنند.
وی تصریح کرد: برای مرحله کشوری این رشته نیز، تجزیه و تحلیل استراتژی ۲۰۲۰ صلیب سرخ جهانی به زبان انگلیسی در نظر گرفته شده است.
بازنگری در رشتههای امدادی
معاون سازمان جوانان هلال احمر استاندارد سازی و بازنگری در رشتههای امدادی مسابقات و تدوین مرجع آموزشی ویژه این دوره از مسابقات و تهیه جزوهها و سی دیهای آموزشی را از اقدامات صورت گرفته در رشتههای امدادی این مسابقات بیان کرد.
لَله گانی افزود: در مجموع، بیست و ششمین دوره مسابقات رفاقت مهر در رشتههای قرائت، حفظ و مفاهیم قران کریم، زبان انگلیسی، کمکهای اولیه، چادر زنی و حمل مصدوم برگزار میشود.
رتبهبندی بر اساس اول تا سوم حذف شد
معاون جوانان و دانشجویی سازمان جوانان هلال احمر گفت: با توجه به تغییر عنوان مسابقات و تأکید بر جنبه رفاقتی آن، رتبه بندی تیمها و نفرات برتر بر اساس اول تا سوم، حذف شد و تیمهای برتر معرفی و تجلیل میشوند.
لَله گانی توضیح داد: بر این اساس، از سه تیم برتر هر رشته تقدیر و تجلیل میشود و به منظور ترویج فرهنگ رفاقت، به هر سه تیم جایزه یکسان داده میشود. جوایزی که به تیمهای برتر اهدا میشود نیز جوایزی است که در سالهای گذشته به رتبه اول داده میشد.
کار جمعی، اولویت مسابقات رفاقت مهر
وی گفت: در دستورالعمل دوره بیست و ششم، عمده مسابقات به صورت تیمی دیده شده است به طوری که حتی در مرحله کشوری رشته زبان انگلیسی سه نفر برتر به صورت کار گروهی و جمعی، مقالهای را تهیه میکنند و یک نفر به نمایندگی، مقاله تهیه شده را ارائه میدهد.
معاون سازمان جوانان جمعیت هلال احمر تصریح کرد: امسال نیز مانند سنوات گذشته مسابقات رفاقت مهر در دو بخش اعضای خواهر و برادر برگزار میشود و اعضای ۱۸ تا ۲۹ سال کانونهای جوانان، دانشجویی، روستایی و طلاب میتوانند در این مسابقات شرکت کنند.
برگزاری مرحله استانی و شهرسانی در تابستان
لَله گانی افزود: در دستور العمل بیست و ششمین دوره مسابقات رفاقت مهر، استانها موظف هستند از ابتدای تیر ماه تا نیمه شهریور ماه مرحله شهرستانی و استانی مسابقات را برگزار کنند و مرحله کشوری نیز مانند سنوات گذشته به میزبانی یکی از استانها برگزار میشود.
معاون سازمان جوانان هلال احمر به برطرف کردن مشکلات و ایرادهای سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: در همین راستا، کارگاه یکسان سازی منابع آموزشی برگزار شد.
وی توضیح داد: یکی از مشکلات مسابقات رفاقت مهر در سنوات گذشته، داوریها بود که در این زمینه یک دوره آموزشی در سازمان جوانان هلال احمر برگزار شد و از هر استان یک داور و یک سرداور حضور داشتند.
لَله گانی ابراز امیدواری کرد: بیست و ششمین دوره مسابقات رفاقت مهر با استقبال خوب اعضا در سراسر کشور مواجه شود.
وی در پایان گفت: برگزاری مسابقات و جشنوارههای مختلف ویژه اعضا، یکی از برنامههای سازمان جوانان هلال احمر است که با هدف توانمندسازی اعضا، ایجاد زمینه دوستی و مهربانی در بین اعضا، پرورش روحیه تلاش، تمرین کار گروهی و فعالیتهای داوطلبانه، شناخت و رشد و پرورش استعدادهای بالقوه اعضا، تقویت انگیزه آنان، تقویت ایمان و معرفت بین اعضا، ترویج فرهنگ و تمدن اصیل جامعه اسلامی، پرورش مشارکتجویی و مسئولیت پذیری برگزار میشود.