کد خبر: 1431990
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۸

ارزیابی رافعی از برنامه‌های مناسبتی ماه رمضان در رسانه ملی

گروه هنر: رافعی؛ کارگردان سینما با اشاره به اهمیت جدول پخش برنامه‌های رسانه ملی در ماه رمضان، به بیان ارزیابی خود از برنامه‌های مناسبتی امسال پرداخت.

عباس رافعی، کارگردان سینما، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره برنامه‌های مناسبتی ماه رمضان گفت: هر فیلمسازی دوست دارد که برای ایام ماه مبارک کاری تولید کند، چون جدول پخش تولیدات ماه رمضان همیشه جزء پرمخاطب‌ترین برنامه‌های تلویزیون بوده است. جدا از مزیت‌های حرفه‌ای، کار کردن برای ماه رمضان لذت معنوی به همراه دارد که هر فیلمساز متعهدی دوست دارد آن را تجربه کند. من نیز از این قاعده مستثنی نیستم، البته من تله‌فیلم‌های مناسبتی کار کرده‌ام، اما هنوز این موقعیت فراهم نیامده که سریالی برای ماه رمضان بسازم.

وی درباره آثاری که در رمضان امسال روی آنتن رفته است، گفت: امسال من تنها «ماه عسل» و «مدینه» را توانستم تا حدودی تماشا کنم که هر دوی آنها را هم به نوعی پسندیدم. ویژه برنامه «ماه عسل» که به عقیده من در ماه رمضان به خوبی جا افتاده و مردم هم بسیار آن را دوست دارند. دلیل این اتفاق نیز مشخص است، چون در این برنامه حرف‌هایی زده می‌شود که در برنامه‌های دیگر تلویزیون کمتر می‌توان نمونه آن را دید.

این کارگردان اضافه کرد: میهمانانی که در این برنامه حضور دارند همه از جنس مردم هستند، پس حرف‌هایی که در آن زده می‌شود، مورد پسند مردم است، به همین دلیل آن را می‌پذیرند، حتی این تاثیرگذاری روی بزهکاران جامعه هم وجود دارد. اشاره من به آن قسمت از برنامه است که فردی که کودکی را دزدیده بود، بعد از تماشای این برنامه کودک را به خانواده‌اش بازگرداند.

رافعی درباره اجرای علیخانی نیز گفت: احسان علیخانی امروز ستون اصلی برنامه «ماه عسل» است و توانسته به خوبی آن را هدایت کند. وی در این برنامه تمام نقاط اجرا را شناخته است. در کلامی دیگر اگر در زمانی بار برنامه احساسی می‌شود وی به خوبی تعادل را در آن حفظ می‌کند و با یک پرش به موقع فضا را تغییر می‌دهد، درضمن از شکل اجرای برنامه مشخص است که وی با موضوعات مورد نظر درگیری عاطفی دارد، پس تماشاگر آن را باور می‌کند.

این کارگردان درباره سریال «مدینه» نیز گفت: من به شخصه آثار سیروس مقدم را دوست دارم، چون ملودرام‌هایی که وی روایت می‌کند به شدت دلنشین است. در ضمن این کارگردان به خوبی با موضوعات مذهبی آشناست، پس هیچ‌گاه موضوعی که در کارش لحاظ می‌شود با شعار در آمیخته نمی‌شود. این خصیصه به خوبی در «مدینه» مشخص است. در این کار درباره حرام و ربا به گونه‌‌ای سخن گفته می‌شود که مخاطب آن را می‌پذیرد زیرا اصل موضوع با درام درآمیخته شده است.

وی در پایان گفت: در انتهای سخنانم می‌خواهم به مینی سریال «دیگری» هم اشاره داشته باشم که به نظرم کاری خوب و منسجم بود، به ویژه این‌که عوامل کار حرفه‌ای بودند. درضمن حضور امین حیایی به عنوان یک بازیگر چهره کمک بالایی به موفقیت این سریال کرد.

captcha