کد خبر: 1432136
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۴
روح‌الامینی خبر داد:

درخواست ۴۱۸ نفر برای حضور در همایش دانشگاهیان ایرانی خارج از کشور

گروه دانشگاه: دبیر هشتمین همایش اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور از درخواست ۴۱۸ نفر از نخبگان ایرانی برای شرکت در این همایش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، کنفرانس خبری هشتمین همایش سالانه اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور، با حضور ابومحمد مرتضوی، رئیس دبیرخانه نهاد و عبدالحسین روح‌الامینی، دبیر همایش، امروز، سه شنبه، 31 تیرماه در محل دبیرخانه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اساتید و دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور برگزار شد.
در ابتدای این نشست روح‌الامینی اظهار کرد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اساتید و دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور فعالیت‌های متنوعی را برای مخاطبان خود دارد که برپایی این همایش تنها یکی از این موارد است. این همایش بزرگترین تجمع این دانشجویان و اساتید ایرانی است که در طول سال برنامه‌ها و گردهمایی‌های مختلفی را اجرا می‌کنند.

فرصت منحصر به‌فرد دانش‌افزایی نخبگان
وی ادامه داد: این افراد گردهمایی‌های سالیانه‌ای را در کشورهایی مانند آمریکا، پاکستان و ... دارند که قدمت آنها بیش از 40 سال است، اما این دانشگاهیان هیچ وقت در غیر از ایران این فرصت را ندارند که دور هم جمع شوند و به تبادل نظر و دانش‌افزایی اقدام کنند. از این رو این همایش برای آنها فرصت مغتنمی محسوب می‌شود.
دبیر این همایش تصریح کرد: این همایش با شعار معنویت، نشاط و امید در دو بخش تهران و مشهد برگزار می‌شود که حاضرین در این همایش سه روز ابتدایی را در تهران و سه روز پایانی را در مشهد سپری می‌کنند. مکان همایش در تهران، مجتمع تالار آدینه و در مشهد در هتل جم است. آغاز این همایش 11 تیرماه است.
وی عنوان کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین جواد اژه‌ای، حجت‌الاسلام والمسلمین نظام‌زاده، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضوی، مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علی مطهری، محمد خوش‌چهره، دکتر نیلی، مشاور اقتصادی ریاست جمهوری، دکتر آشنا مشاور فرهنگی ریاست جمهوری و سایر مقامات کشوری سخنرانی می‌کنند.
روح‌الامینی تصریح کرد: شعار هشتمین دوره این همایش «معنویت، نشاط و امید» است که طبیعتا بر اساس نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری، بیشتر مباحث پیرامون موضوعات فرهنگی و اقتصادی است. تجربه نشان داده است که تحلیل تحولات اقتصادی ایران از جمله موضوعاتی است که مورد علاقه مهمانان این همایش است.

آشنایی با فرق انحرافی تکفیری در همایش
وی توضیح داد: نشست آشنایی با فرق انحرافی تکفیری و گسترش آنان در دنیای امروز از دیگر عناوین نشست‌های تدارک دیده شده برای این همایش است. همچنین شروع نشست‌ها با نشستی با دریافت نظرات این میهمانان در زمینه فرهنگی واقتصادی صورت می‌گیرد که محورهای بحث پیش‌ ازاین به آنها اعلام شده است.
هشتمین همایش سالانه اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور یادآور شد: تاکنون 418 نفر برای حضور در این همایش از 39 کشور ثبت‌نام کردند. از این میان 134 نفر مورد تایید نهایی قرار گرفتند و 80 نفر نیز به عنوان نفرات ذخیره هستند. دراین میان 12 نفر در مرحله پُست دکتری، 314 نفر در مقطع دکتری و 73 نفر در مقطع کارشناسی ارشد هستند.
وی بیان کرد: تعداد 91 نفر از فعالان فرهنگی ما در دانشگاه‌ها، 27 نفر از اعضای کانون‌های دانشجویی، 52 نفر از اعضای هیئت علمی، 64 نفر دارای مقالات برتر در کنفرانس‌های معتبر، 28 نفر دارای اختراع ثبت شده و 224 نفر نیز دارای مقاله تخصصی درباره رشته خود هستند.

حجت‌الاسلام مرتضوی: ارتباط منظمی با مهمانان ادوار گذشته برقرار نکردیم
روح‌الامینی تصریح کرد: جریان دانشجویی جریان سیال است و طبیعتا امکان حضور علاقه‌مندان در این همایش را به وجود می‌آورد. البته ما ملاک‌هایی برای انتخاب داریم و به خاطر محدودیت امکانات مجبور به گزنیش بهترین‌ها هستیم، اما تعداد علاقه‌مندان ایرانی که می‌خواهند در این همایش شرکت کنند، بسیار بیش از این تعداد است.
حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضوی، رئیس دبیرخانه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور دانشجویان خارج از کشور در پاسخ به خبرنگار ایکنا درباره میزان تعامل با مهمانان ادوار گذشته، خاطرنشان کرد: متاسفانه ما ارتباط منظمی با مهمانان ادوار گذشته در طول سال برقرار نکردیم، ولی نهاد به عنوان یکی از بخش‌های مسئول تلاش کرده است تا زمینه حضور آنان را در این همایش‌ها فراهم کند.

captcha