کد خبر: 1433581
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۲
مدیرکل کمیته امداد ایلام:

مردم در پرداخت زکات فطریه دقت کنند

گروه اجتماعی: مردم از پرداخت زکات فطریه به مؤسسات خیریه غیرمجاز یا افرادی که هویت مشخصی ندارند پرهیز کنند، مسئولان جمع‌آوری زکات دارای کارت‌های شناسایی با عنوان «دبیرخانه شورای زکات استان ایلام» هستند.

علی‌حسین احمدی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، اظهار کرد: امسال شورای زکات استان با هماهنگی مؤسسات خیریه و نهادهای مرتبط با کار جمع‌آوری زکات سعی دارد به‌صورت متمرکز اقدام به جمع‌آوری فطریه و کفارات مردم مؤمن استان کند.
وی با بیان اینکه برای جمع‌آوری زکات فطریه 60 هزار پاکت مخصوص توزیع شده است، گفت: مبلغ موجود در پاکت‌ها به‌منظور تهیه آمار توسط خود مردم روی پاکت نوشته می‌شود تا هرچه سریع‌تر با رعایت جنبه‌های شرعی مورد نظر شورای زکات به دست نیازمندان و فقرا برسد.
خویشاوندان نیازمند؛ اولویت اول پرداخت زکات فطریه
احمدی همچنین تعداد صندوق‌های مستقر در سطح استان برای جمع‌آوری فطریه هم‌استانی‌ها را 300 عدد اعلام کرد و افزود: خانواده‌های پرداخت‌کننده‌ زکات فطریه در گام نخست این وجه را به خویشاوندان نیازمند و یا فقرایی که می‌شناسند پرداخت کنند در غیر این ‌صورت آن را از طریق شورای زکات استان به دست نیازمندان واقعی برسانند.
مدیرکل کمیته امداد ایلام با بیان اینکه نمایندگان متولی امر جمع‌آوری فطریه زیر نظر شورای زکات، مجریان اجرایی این کار هستند، گفت: متناسب با رقم جمع‌آوری شده زکات فطریه، به‌عنوان مبلغ تشویقی 20 درصد از طرف شورای زکات مرکز به این مبلغ اضافه می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه مردم در پرداخت مبلغ فطریه خود به افراد و مراکز مربوط دقت کنند، افزود: در این راستا از مردم تقاضا می‌شود زکات فطریه را به صندوق‌های شورای زکات با آرم مشخص شده واریز و از دادن وجوهات شرعی و کفاره به مؤسسات خیریه غیرمجاز یا افرادی که هویت مشخصی ندارند پرهیز کنند، مسئولان جمع‌آوری زکات دارای کارت‌های شناسایی با عنوان «دبیرخانه شورای زکات استان ایلام» هستند.
احمدی در پایان با اشاره به اینکه سال گذشته 150 میلیون تومان زکات فطریه در ایلام جمع‌آوری شد، بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال جمع‌آوری زکات فطریه رشد 75 درصدی داشته باشد و این مبلغ به 250 میلیون تومان برسد.
زکات فطریه امسال حداقل 4500 تومان است
یادآور می‌شود، بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب، فطریه عبارت است از سه کیلو گندم یا خرما یا کشمکش یا برنج و مانند این‌ها و یا پول یکی از اینها که برای امسال (۱۳۹۳) حداقل معادل ۴۵۰۰ تومان است، البته بهتر است در تهران ۵۰۰۰ تومان پرداخت شود و همچنین افرادی که می‌خواهند بر اساس برنج پرداخت کنند بهتر است حداقل ۱۵۰۰۰ تومان در نظر بگیرند.

captcha