کد خبر: 1434182
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۵
حجت‌‌الاسلام اروجی:

جنگ نرم با ارتقای سطح علمی مبلغان کنترل می‎شود

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با انتقاد از ضعف و غفلت مبلغان در پرداختن به مباحث اصول اعتقادی اسلام، گفت: ریشه‌کن کردن اصول اسلامی در باور جوانان از اهداف جنگ نرم دشمنان است که باید با ارتقای سطح علمی مبلغان مهار شود.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام رحمت‌الله اروجی، مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری شب گذشته، پنجم مرداد‌ در گردهمایی مبلغان و مبلغات استان با انتقاد از ضعف و غفلت مبلغان در پرداختن به مباحث اصول اعتقادی اسلام همچون توحید، نبوت و ولایت اظهار کرد: متأسفانه بیشترین وقت تبلیغ مبلغان صرف بیان مسائل فروع دین، احکام دینی و مواردی از این قبیل می‌شود در حالی‌که نیاز جامعه فراتر و اساسی‌تر از این مسائل است.

وی با بیان اینکه مبلغ دینی باید در ارتباط با مباحث اصول اعتقادی اسلام در ذهن افراد جامعه به‌ویژه جوانان سؤال ایجاد کند، عدم توجه به این مهم را فراهم‌سازی زمینه برای نفوذ دشمن در ذهن و فکر جوانان دانست و گفت: اکنون دشمن با ابزار جنگ نرم همچون ماهواره به جان فکر و اعتقادات قشر جوان افتاده است و با طرح سؤالاتی شیطانی در ذهن آنان به‌دنبال منحرف کردن او از اصول اعتقادی همچون توحید و ولایت است.

اروجی با اشاره به اینکه جامعه جوان ما به‌شدت تحت تأثیر القائات ماهواره قرار دارد، ریشه کن کردن اصول اعتقادی دینی و اسلامی در ذهن و باور جوانان را از اهداف مهم جنگ نرم دشمنان عنوان کرد.

وی با تأکید بر اینکه توحید و یگانه‌پرستی اصل محکم و مستمر اعتقادات دینی و اسلامی ماست؛ نبوت، معاد، عدل و امامت را از دیگر اصوال اعتقادی مسلمانان برشمرد و گفت: عدم آگاهی و مطالعه مبلغان دینی در این زمینه و ضعف در پاسخگویی به سؤالات قشر جوان مساوی با پیروزی دشمنان در عرصه جنگ نرم است.
اروجی قرآن کریم را معجزه جاوید پیامبر(ص) و کتاب منطق و استدلال دانست و با بیان اینکه قرآن برای هر سؤال و شبهه‎ای جواب و پاسخی منطقی و مستدل دارد، افزود: قرآن کتاب تدبیر و تفکر است هر کس با قرآن و معانی آن مانوس باشد هیچ‎گاه راه حق و حقیقت را گم نمی‌کند.

وی با بیان اینکه متأسفانه جایگاه این کتاب ناب توحیدی در خانه‌های ما مسلمانان به‌خوبی شناخته و تبیین نشده است، افزود: قرآن کتاب تدبر، تفکر و اندیشه است اما متأسفانه این معجزه الهی یا در طاقچه‎ خانه‎ها خاک می‎خورد و یا تنها در مجالس ختم و فاتحه‌خوانی مورد استفاده قرار می‎گیرد و به‌معنای واقعی کلمه کاربری و ظرفیت اصلی او ‌بین ما مهجور مانده است.

اروجی با تأکید بر اینکه میان اصول اعتقادی و سبک زندگی اسلامی پیوند ناگستنی وجود دارد، اظهار کرد: نحوه خورد، خوراک، پوشش، به‌دست آوردن رزق و مال، چگونگی ارتباط و تعامل با دیگران و مسائل متعدد شیوه زندگی ما باید بر گرفته از اصول اعتقادی و باورهای دینی باشد.

وی با بیان اینکه متأسفانه خرافه‌گرایی در استان رو به افزایش و رواج است، ضعف شبکه تبلیغی استان در رواج این رذائل اخلاقی را ملموس و محسوس دانست و گفت: متأسفانه نه تنها در روستاهای محروم بلکه در مرکز استان خرافات که بیشتر آنها نیز به عصر جاهلیت برمی‎گردد روبه افزایش است.

اروجی با تأکید بر اینکه شبکه تبلیغ باید وظیفه‌شناس‌تر و حساس‌تر نسبت به این نازیبایی‌ها عمل کند، ساخت یک فیلم مستند برتر کشوری از مراسم خرافه چهل قرآن در استان را نشان از انفعال شبکه تبلیغ دانست و گفت: چرا باید کارگردان شبکه استانی جهان‌بین به خود اجازه بدهد فیلم مستندی از مراسم خرافه چهل قرآن بسازد و جالب‎تر از آن در سطح کشوری هم مورد اسقبال قرار بگیرد و حائز رتبه برتر شود؟ در این راستا شبکه تبلیغ باید وظیفه شناس‎تر حرکت کند.

وی با بیان اینکه حبس قرآن و نصب کردن آن بر بالای محل‌های عبور و مرور از سوی مراجع تقلید و علمای برجسته دینی به شدت نهی و رد شده است، افزود: یک مبلغ دینی باید هوشمندانه و هنرمندانه با این صحنه‌ها مقابله کند.
 

captcha