کد خبر: 1434367
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۷

عید فطر؛ جشن بندگی و خودسازی مسلمانان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد گفت: عید فطر روز جشن بندگی و خودسازی مسلمانان است که مردم به شکرانه این عید بزرگ سر بر سجده بندگی می‌سایند.

حجت الاسلام والمسلمین حسن فروتن، مدیر امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، با اشاره به اینکه عید فطر یکی از اعیاد بزرگ اسلامی و روز با‌فضیلت و ارزشمندی است، افزود: در این روز مردم مسلمانان به شکرانه توفیق بزرگ بندگی جشن می‌گیرند و از اعماق وجود خالق بزرگ را به‌خاطر این توفیق شکر می‌کنند.
وی با اشاره به برگزاری نماز عید فطر در این روز ادامه داد: نماز عید فطر از ابتدای طلوع آفتاب تا ظهر این روز برگزار می‌‍شود که شامل دو رکعت است که رکعت اول شامل پنج تکبیر بوده و بعد از هر تکبیر یک قنوت خوانده می‌شود، این نماز با معنویت خاصی برگزار می‌شود و حالت توبه را در دل مسلمان ایجاد می‌کند.
مدیر امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد بیان کرد: در ارتباط با فلسفه برگزاری این مراسم امام رضا(ع) فرمودند که نماز عید فطر، نماز اجتماعی و گردهمایی مسلمانان است که این نشان‌دهنده اهمیت این امر است.
وی با اشاره به اینکه مستحب است در این نماز دو خطبه خوانده شود اما زمان(عج) خواندن خطبه این نماز با نماز جمعه متفاوت است، توضیح داد: خطبه‌های نماز جمه قبل از نماز و خطبه‌های نماز عیدفطر بعد از نماز ایراد می‌شود.
‌مدیر امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد گفت: عید فطر روز جشن بندگی و خودسازی مسلمانان است که مردم به شکرانه این عید بزرگ سر بر سجده بندگی می‌سایند.

captcha