کد خبر: 1435559
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۶
در یک سال اخیر صورت گرفت؛

کمک یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی مردم جیرفت به ستاد عتبات

گروه اجتماعی: مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات جیرفت گفت: مردم این شهرستان در یک سال اخیر یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برای بازسازی عتبات عالیات کمک کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حسین جوهری، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان جیرفت روز گذشته، 12 مرداد در جمع خبرنگاران، گفت: مردم شهرستان جیرفت در یک سال اخیر یک میلیارد و 300 میلیون ریال برای بازسازی عتبات عالیات کمک کرده‌اند.

وی افزود: علاوه بر کمک‌های نقدی دوستداران اهل‌ بیت عصمت و طهارت(ع) بیش‌ از نیم کیلوگرم طلا برای بازسازی عتبات عالیات به این ستاد تحویل شده است.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان جیرفت بیان کرد: مردم به‌منظور راه‌اندازی و تجهیز دفتر ستاد در شهرستان جیرفت نیز 300 میلیون ریال کمک کرده‌اند.

وی ادامه داد: این ستاد به مدت یک سال در شهرستان جیرفت فعالیت خود را آغاز کرده و بیشترین خشت طلای خریداری شده به ترتیب توسط فرهنگیان، خانواده معظم شهدا، روحانیون، قضات، کارکنان دولت، بازاریان و سایر مردم بوده است.

جوهری بیان کرد: هیچگونه وجهی در این استاد به‌صورت دستی از مردم دریافت نمی‌شود و مردم می‌توانند برای خرید خشت طلا از ساعت 8:30 تا 12:30 به دفتر ستاد واقع در منازل سازمانی، جنب دفتر سابق امام جمعه مراجعه کنند.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات جیرفت اظهار کرد: فروش خشت‌های طلا به‌صورت نقدی یا اقساط 10، 12 یا 15 ماه انجام می‌شود و در صورت تحویل طلا و نقره به دفتر ستاد، عین طلا ذوب خواهد شد تا به مصرف ساخت گنبد برسد.

وی تأکید کرد: شماره حساب‌های 0108540101007 و 0216518070000 سیبا بانک ملی آماده واریز کمک‌های نقدی مردم است.

captcha