به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه «Irish Times»، وارثی با انتشار نسخهای از نامه استعفای خود به دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس، در سایت توئیتر اعلام کرد: رویکرد و کلام ما در جریان بحران غزه به لحاظ اخلاقی غیرقابل دفاع است و تأثیر مخربی بر وجهه انگلیس چه در داخل و چه در عرصه بینالملل خواهد داشت.
دیوید کامرون در چند هفته اخیر با موج فزاینده انتقادها مواجه است.
پیش از این ادوارد میلیبند، رهبر حزب کارگر انگلیس با محکوم کردن سکوت کامرون در قبال اقدامات اسرائیل و غیرقابل توجیه خواندن این سکوت، موجی از اعتراضات سیاسی را علیه سیاستهای دولت انگلیس به راه انداخت.
«فیلیپ هاموند»، وزیر خارجه انگلیس نیز اذعان کرد: انبوهی از ایمیلهای مردمی دریافت کرده که نسبت به بمباران مردم غزه از سوی اسرائیل ابراز نگرانی کردهاند.
وی در گفتوگویی با روزنامه «ساندی تلگراف» اعلام کرد که وضعیت غزه غیرقابل تحمل است.
وارثی که نقش میانجی میان دولت و مسلمانان بریتانیا را داشت در گفتوگویی با روزنامه «هافینگتون پست» گفت: نمیتوانستم ساکت بنشینم و شاهد اقدامات جنایتآمیز ارتش اسرائیلی باشم.
وارثی در سال 1971 در یک خانواده پاکستانی الاصل در شمال انگلیس متولد شد و در دانشگاه لیدز در رشته حقوق تحصیل کرد. وی در سال 2010 به عنوان اولین زن مسلمان به کابینه دولت انگلیس راه یافت. وی از سال 2005 نائب رئیس حزب محافظه کار بوده است.