کد خبر: 1436662
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۱

پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی فرهنگ عظیم ملی را در کشور به اثبات رسانده است

گروه اجتماعی: رئیس دانشگاه بجنورد گفت: پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی فرهنگ عظیم ملی را در کشور به اثبات رسانده است که فرهنگ مجاهدت علمی آن باید الگو شود.

محقر، رئیس دانشگاه بجنورد‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی نهادی است که در هماهنگی و مدیریت پژوهشی گام‌های مؤثری برداشته است.
وی ادامه داد: پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی یک فرهنگ عظیم علمی را در کشور به اثبات رسانده است که فرهنگ مجاهدت علمی آن باید الگو شود.
محقر اظهار کرد: جهاد باید روحیه خودباوری را در جامعه نهادینه کند و گسترش دهد و هنوز ظرفیت‌های زیادی در این نهاد وجود دارد که باید بالفعل شوند.
رئیس دانشگاه بجنورد با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی می‌تواند جایگاه ویژه‌ای در تجاری‌سازی علوم و پژوهش‌های به‌دست آمده داشته باشد، اظهار کرد: با توجه به اینکه جهاد دانشگاهی قبل از پارک‌های علم و فناوری تشکیل شده است، باید خطوط تمایز بین این دو مرکز مشخص شود.
وی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی، نقش آن را در تقویت روحیه خودباوری و ایجاد فرهنگ کار و تلاش در دانشجویان مؤثر خواند.

captcha