کد خبر: 1437546
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۱:۱۰
جبارزاده تأکید کرد:

صحت و سقم خبر، رکن اصلی مورد توجه خبرنگاران باشد

گروه اجتماعی: خبر باید به شکلی که اتفاق افتاده و واقعیت دارد منتشر شود و تا موضوعی سندیت نداشته باشد تبیین نشود و صحت و سقم خبر به عنوان رکن اصلی مورد توجه خبرنگاران باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان‌ شرقی روز گذشته، 18 مرداد در مراسم تجلیل از خبرنگاران استان بر لزوم ارتقای کیفیت محتوای مطبوعات استان تأکید کرد و گفت: برای اطلاع‌رسانی دقیق باید واقعیت‌های جامعه درست و بدون غرض‌ورزی تبیین شوند و در این میان نقش خبرنگاران در شفاف‌سازی فضای جامعه جایگاه ویژه‌ای دارد.
وی با بیان اینکه اصحاب رسانه باید با درک صحیح از وضعیت و مسائل جاری کشور، تحلیل‌ها و راهبردهای مناسبی ارائه کرده و موجبات سربلندی بیش از پیش ملت ایران را فراهم آورند، ادامه داد:‌ تأثیرگذاری رسانه و خبرنگاران دارای ابعاد مختلف و وسیعی است که باید با وقوف به این موضوع زمینه مناسب را برای فعالیت‌هایشان فراهم کنیم.
وی خواستار رعایت انصاف در انتشار اخبار از سوی اصحاب مطبوعات شد و گفت: خبر باید به شکلی که اتفاق افتاده و واقعیت دارد منتشر شود و تا موضوعی سندیت نداشته باشد تبیین نشود و صحت و سقم خبر به‌عنوان رکن اصلی مورد توجه خبرنگاران باشد.
استاندار آذربایجان‌ شرقی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های خبرنگاران داشتن آرامش فکری و ذهنی است که در صورت تأمین نیازهای زندگی محقق می‎شود، اظهار کرد: استانداری تعامل خود را با خبرنگاران گسترش داده و نهایت سعی خود را برای مرتفع کردن مشکلات این قشر پرتلاش به کار می‌بندد.
وی افزود: مسکن خبرنگاران یکی از مهم‌ترین مشکلات این صنف است که انتظار می‌رود تدبیری مناسب توسط شورای شهر، اداره‌کل ارشاد و اداره‌کل مسکن و شهرسازی در این خصوص صورت پذیرد.
جبارزاده همچنین بر لزوم پیگیری مسائل مطرح شده در روز خبرنگار در طول سال تأکید کرد و گفت: باید روز 17 مرداد سال آینده روز میثاق با خبرنگاران برای مرور مشکلات برطرف شده باشد.
استاندار آذربایجان شرقی تأکید کرد: البته شرط اول رفع مشکلات پیگیری است و باید تا رسیدن به نتیجه این کار ادامه یابد.
وی از مدیران خواست آستانه تحمل خود را بالا ببرند و گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی ظرفیت انتقادپذیری خود را بالا ببرند و روابط عمومی ادارات نیز موظفند با رصد اخبار ارتباط بین رسانه‌ها و مدیران را برقرار و تقویت کنند.
استاندار آذربایجان‌ شرقی با اشاره به حذف خطوط قرمز در کار خبرنگاران گفت: در ابتدای ورودم به استان خطوط قرمزی را برای کار خبرنگاران تعریف کردم که انقلاب، امام راحل، رهبری، جنگ هشت ساله و ساحت شهدا از جمله این موارد بود اما به جز این‌ها هر خط قرمزی که به‌وجود بیاید، ساختگی است و نباید به آن توجهی کرد. سایر مسائل جزو خطوط قرمز محسوب نشده و قابل قبول نیستند و دولت رسانه‌ها را تشویق به انتقاد سازنده می‌کند.
وی همچنین در پاسخ به انتقاد برخی خبرنگاران مبنی بر تهدید برخی مدیران پس از انتشار برخی مطالب در رسانه‌ها گفت: هیچ مدیری در استان حق تهدید خبرنگاری را ندارد و در صورت ارائه گزارش مستند از خبرنگاران مبنی بر این موضوع، با آن مدیر برخورد جدی می‌شود.
جبارزاده با تأکید بر ارتقای کیفیت محتوای مطبوعات استان، اظهار کرد: مطالبی که هم اکنون در بسیاری از روزنامه‌های استان وجود دارد نمی‎تواند خواننده را به طرف خود جلب کند و باید کیفیت روزنامه‌های استان ترقی یابد.
وی با اشاره به اینکه باید در آذربایجان شرقی نشریه‌ای با کیفیت بالا وجود داشته باشد تا قابلیت و ظرفیت روزنامه سراسری را از خود نشان دهد و با کیفیت مناسب در سراسر کشور توزیع شود، اضافه کرد: مطبوعات استان باید با به روز کردن مطالب محتوای خود را تقویت کنند تا خوانندگان و مخاطبان آنها افزایش یابد.
یادآور می‎شود، مراسم تجلیل از خبرنگاران و گرامیداشت روز خبرنگار با حضور اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان‌ شرقی،‌ علی‌اکبر صفی‌پور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و جمعی از اصحاب فرهنگ و رسانه در مجتمع فرهنگی ـ هنری 29 بهمن برگزار شد.

captcha