کد خبر: 1438962
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۴

وِیژه‌برنامه‌های دهه کرامت در کانون‌های مساجد ایلام برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد ایلام از برگزاری ویژه‌برنامه‌های مختلف در سطح ۲۴۴ کانون مسجد استان در دهه کرامت خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی چراغی‌پور، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، با بیان اینکه در دهه کرامت امسال برنامه‌های مختلفی در کانون‌های مساجد نقاط مختلف این استان برگزار می‌شود، اظهار کرد: این برنامه‌ها همزمان با ولادت حضرت معصومه(س) در سطح 244 کانون مسجد آغاز می‌شود.
وی با اشاره به اینکه ویژه‌برنامه‌هایی نیز در کانون‌های شاخص و مزین به نام مبارک امام رضا(ع) در سطح استان اجرا می‌شود، گفت: جشن‌های دهه کرامت فرصت بسیار مغتنمی برای تبیین سیره رضوی  بین مردم به‌ویژه نسل جوان است.
حجت‌الاسلام چراغی‌پور افزود: تبیین شاخص‌های زندگی بر اساس سیره ائمه(ع) و تأسی به شیوه زندگی حضرت ثامن‌الحجج(ع) به عنوان الگوهای عملی در جامعه از جمله مواردی است که در این دهه باید به آن توجه شود.
مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد ایلام در ادامه به برگزاری جشنواره سفرنامه‌نویسی و خاطره‌نویسی رضوی در این استان اشاره و بیان کرد: جشنواره‌های رضوی در رشته‌های مختلف، فرصت مناسبی برای تبیین فرهنگ رضوی و سیره زندگی امام هشتم است.
وی با بیان اینکه جشنواره رضوی زمینه‌ شکوفایی استعدادهای فرهنگی‌، هنری و مذهبی را در جامعه فراهم می‌سازد، گفت: آشنایی نسل جوان با زندگانی ائمه اطهار(ع) به‌ ویژه امام رضا(ع) و تأسی از آن سبب هدایت جوانان و حفظ سلامت جامعه می‌شود.
حجت‌الاسلام چراغی‌پور با بیان اینکه فرهنگ اهل بیت(ع) همان فرهنگ قرآن است، افزود: اگر قرآن را به معنای واقعی پذیرفته باشیم یعنی اهل بیت(ع) را پذیرفته‌ایم لذا این دو، فرهنگی واحد است که از یک سرچشمه نشأت می‌گیرد.

captcha