کد خبر: 1441510
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۷
مهرمحمدی:

عرصه فرهنگی و آموزشی کشور نیازمند تحول است

گروه اندیشه: رییس دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان اینکه این دانشگاه بر منطق و عقلانیت مبتنی بر آموزه‎های اسلامی تاکید دارد، عرصه فرهنگی و آموزشی کشور را نیازمند تحول دانست و گفت: ضرورت تحول و تغییر در روند فضای آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها یک امر اجتناب ناپذیر است.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، محمود مهرمحمدی، رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور امروز، 29 مرداد‌ در جمع اساتید و پژوهشگران دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری، آموزش و فرهنگ را دو مؤلفه اصلی در سیاست‎ها و برنامه‎ریزی‎های دانشگاه فرهنگیان دانست و بر ضرورت ارتقای بیش از پیش این دانشگاه تأکید کرد.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه فرهنگیان نسبت به تکوین شخصیت و هویت دانشجو اهمیت و جایگاه ویژه قائل است، گفت: این دانشگاه بر اساس شایستگی‎ها و نیاز روز جامعه آموزشی و با هدف تحول‌آفرینی در نگرش سیستم آموزشی کشور شکل گرفته است.

آموزش حرفه‎ای وجه تمایز دانشگاه فرهنگیان با دیگر دانشگاه‎هاست

مهرمحمدی آموزش حرفه‎ای و برنامه‎ریزی تخصیصی و کارشناسی را وجه تمایز دانشگاه فرهنگیان با دیگر دانشگاه‎های کشور دانست و گفت: این دانشگاه رسالت و مأموریت خود را برپایه برنامه‌ریزی، کار تخصصی و کارشناسی و بر اساس موازین قانونی، استاندارد و شرعی انجام داده و خواهد داد.

وی با بیان اینکه آموزش صحیح و تخصصی اولویت اصلی در این دانشگاه است، آموزش را یک امر حیاتی و بسیار مهم در ارتقای سطح جامعه دانست و گفت: کیفت‌بخشی به آموزش‎ها در دانشگاه فرهنگیان حرف اول را می‎زند.

مهرمحمدی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان بر منطق و عقلانیت مبتنی بر آموزه‎های دینی و اسلامی تأکید دارد، عرصه فرهنگی و آموزشی کشور را نیازمند دگرگونی و تحول دانست و اظهار کرد: ما به رویکرد تربیت معلمی گذشته احترام گذاشته و آن را پاس میداریم اما ضرورت تحول و تغییر در روند فضای آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها یک امر اجتناب‌ناپذیر و مهم است.

وی با بیان اینکه عرصه و شیوه‌های آموزشی کشور نیازمند پوست‌اندازی و احیای دوباره است، گفت: نباید کسب علم و دانش تنها در آگاهی پیدا کردن و فهم و حفظ اطلاعات باشد بلکه آموزش باید در جامعه کاربردی و عملیاتی شود.

فراگیری علوم باید موجب تکان هویتی در دانشجو شود

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور‌ گفت: یادگیری و فراگیری علوم در دانشگاه باید موجب تکان هویتی و ایجاد یک حس در دانشجو و دانش‏آموز شود اما متأسفانه دروس آموزشی نه تنها هیچ تأثیری در هویت‌بخشی و شکل گیری شخصیت نداشت است بلکه با نیازها و ظرفیت‎های موجود جامعه نیز مغایرت دارد.

مهرمحمدی کیفیت‌بخشی در آموزش را حق اساسی یک دانشجو دانست و گفت: اگر دانشجویی در دانشگاه فرهنگیان به‌دلیل تازه تأسیس بودن و گمنامی آن نسب به دیگر دانشگاه‌ها، احساس حقارت و کوچکی کند مسئولان و متولیان وظیفه و حق خود را به خوبی ادا نکرده‎اند.

ارتقا‌ کیفیت آموزش در دانشگاه فرهنگیان در اولویت قرار دارد

وی با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان در آغاز راه یک خیزش جدید در کیفی کردن آموزش قرار دارد، ارتقا‌ کیفیت آموزش در دانشگاه فرهنگیان را مهم‎ترین برنامه دانست.

مهرمحمدی مشکلات و چالش‎های درون‌زا و برون‌زا‌ قرار گرفته در مسیر دانشگاه فرهنگیان را یادآور شد و مشوقان شغلی، پرداخت هزینه‎های تحصیلی به دانشجویان و ثبت جایگاه شغلی آنها در آینده را مهم‌ترین مشکلات و موانع در راستای کیفی شدن آموزش در این دانشگاه دانست.

وی از تهیه منشورهای آموزش و نقشه جامع آموزش در راستای کیفیت بخشی به آموزش در دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: منشور و نقشه جامعه آموزش با هدف بالا بردن سطح آموزش در دانشگاه تهیه خواهد شد.

captcha