کد خبر: 1442285
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۶

برگزاری یادواره کوچکترین شهید شهرستان کوهبنان

گروه سیاسی: سومین یادواره شهید محمدرضا محمدحسنی کوچکترین شهید شهرستان کوهبنان روز گذشته، ۱ شهریور با حضور مردم و مسئولان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، سومین یادواره شهید محمدرضا محمدحسنی کوچکترین شهید شهرستان کوهبنان روز گذشته، ۱ شهریور با حضور مردم و مسئولان برگزار شد.

حجت‌الاسلام مهدی تیموری، از اساتید حوزه و دانشگاه در این مراسم با استناد به آیات و روایات به مسئله شهید و شهادت در اسلام اشاره ‌و اظهار کرد: گرامیداشت و برگزاری مراسم یادواره شهدا کمترین کاری است که ما برای شهدا انجام می‌دهیم، زیرا ما مدیون خون آنها هستیم.
وی افزود: بر ماست که وصیت‌نامه شهدا را مطالعه کنیم و مطالب آموزنده آن را همانند چراغی فروزان در مسیر زندگی خود قرار دهیم، زیرا شهادت گوهر گرانبهایی است که خداوند آن را به هر کسی عطا نمی‌کند.
تیموری بیان کرد: باید از زندگی مادی و دنیوی چشم بپوشیم تا به قافله شهدا برسیم، زیرا شهدا زندگی‌شان حسینی بود و آنها حسینی رفتند تا حسینی محشور شوند، اینجاست که شهدا زنده‌اند و در درگاه حضرت حق روزی می‌خورند و دائم ناظر بر اعمال، کردار و گفتار ما هستند.
این استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: باید قدری با خود خلوت کنیم و بیندیشیم که آیا ما به خواسته شهدا در وصیتنامه آنها جامه عمل پوشانده‌ایم، آنها بر حمایت بی‌چون و چرا از ولایت و رهبری، حفظ حجاب، نماز اول وقت، مداومت بر قرائت قرآن و ... تاکید داشته‌اند.
تیموری خاطرنشان کرد: شهدای 13 ساله ما به نوجوان شهید کربلا اقتدا کردند، لذا باید در همیشه دوران زندگی به یاد آنها باشیم و تلاش کنیم، همواره در کنار ولایت و رهبری محکم و استوار بایستیم، زیرا خواسته شهید محمد حسنی 13 ساله نیز همین بوده که خط ولایت فقیه در این زمان همان خط علی(ع) در عید غدیر خم است و خط‌های دیگر همان خط‌های انحرافی آن زمان هستند.
یادآور می‌شود، شهید محمدرضا محمدحسنی در سال 1352 در خانواده‌ای مذهبی در محله انصار شهر کوهبنان به دنیا آمد، اما بیش از 13 سال نتوانست سنگینی تن کوچکش را بر روح بزرگش تحمل کند، لذا در سیزدهمین سال زندگیش در سال 65 در منطقه شلمچه به شهادت رسید.
سومین یادواره کوچکترین شهید شهرستان کوهبنان به همت پایگاه مقاومت امام حسن مجتبی(ع) با حضور معاون سیاسی اجتماعی فرماندار کوهبنان، نماینده ولی‌فقیه در سپاه ناحیه کوهبنان، مسئول تعلیم و تربیت سپاه ناحیه کوهبنان، جمعی از مسئولان، خانواده‌های معزز شهیدان، جانبازان و ایثارگران در تکیه شهید روح‌الامینی  برگزار شد که با پخش کلیپ، قرائت دکلمه، مداحی و سخنرانی همراه بود.

captcha