کد خبر: 1443482
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵

آغاز ثبت‌ نام ناشران جهت حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز

گروه اجتماعی: مدیر اجرایی دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز از آغاز ثبت‌نام ناشران برای حضور در این نمایشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، محمد محمدپور، مدیر اجرایی دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز امروز، چهارم شهریور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ناشران علاقمند می‌توانند از طریق آدرس اینترنتی www.icfi.ir به صورت آنلاین نسبت به ثبت‌نام جهت حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز اقدام کنند.
وی تأکید کرد: ناشران باید در فرآیند ثبت‌نام مشخصات آخرین عناوین و تازه‌های نشر خود را به ثبت برسانند.
محمدپور افزود: لینک آدرس اینترنتی یاده شده در پورتال اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی به آدرس www.ershad-as.ir نیز درج شده است.
وی دستیابی به جامعه‌ای برخوردار از فرهنگی متعالی و توسعه یافته را مرهون عزم عمومی در گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی و ایجاد احساس نیاز برای مطالعه برشمرد.
محمدپور از ناشران علاقمند دعوت کرد تا برای تقویت و ارتقای سطح کمی و کیفی این نمایشگاه و ارائه‌ آثار برتر حوزه چاپ و نشر نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

یادآور می‌شود، دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز از هفتم تا سیزدهم مهرماه جاری در محل نمایشگاه بین‌المللی تبریز برگزار می‌شود.

captcha