کد خبر: 1448114
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۳
معرفی ویژه‌برنامه‌های هفته دفاع مقدس سیما؛

پخش سری جدید «ضیافت» از شبکه قرآن/ «معراجی‌ها» این هفته روی آنتن می‌رود

گروه هنر: محمد قاسمی در نشست خبری معرفی ویژه‌برنامه‌های هفته دفاع مقدس در شبکه‌های سیما گفت: مجموعه‌های «معراجی‌ها»، «کیفر»، «۳۹ هفته» در این هفته روی آنتن خواهند رفت؛ همچنین سری جدید برنامه ضیافت نیز از شبکه قرآن پخش خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، نشست خبری معرفی ویژه‌برنامه‌های هفته دفاع مقدس در شبکه‌های سیما با حضور محمد قاسمی، مدیر شبکه آموزش و دبیر پروژه دفاع مقدس سیما، امروز 17 شهریورماه در ساختمان معاونت سیما برگزار شد.

قاسمی در ابتدای این برنامه با تأکید بر این‌که رویکرد اصلی تولیدات سیما در زمینه دفاع مقدس، نمایش وحدت و عزم ملی حول محور ولایت است، اظهار کرد: تمامی شبکه‌های سیما براساس مأموریت خود در این هفته ویژه‌برنامه‌هایی تولید و روی آنتن می‌برند، در این راستا درصددیم که امسال چند روز زودتر به استقبال هفته دفاع مقدس برویم تا بتوانیم به شکل گسترده‌تر به این موضوع بپردازیم.

شعار برنامه‌های هفته دفاع مقدس امسال

وی افزود: «ایستادگی دیروز، عزت امروز، تعالی فردا» امسال به عنوان شعار هفته دفاع مقدس انتخاب شده است. همچنین در ویژه‌برنامه‌های امسال به طور متوسط روزانه شبکه‌های سیما 22 ساعت برنامه حول محور دفاع مقدس پخش خواهند کرد.

مدیر شبکه آموزش‌ همچنین تولید 7 فیلم تلویزیونی جدید را از دیگر اقدامات دانست و اضافه کرد: شبکه‌های یک، دو، سه و تهران به مدت 7 شب فیلم هایی با موضوع دفاع مقدس را در جدول پخش خود گنجانده‌اند. درضمن  تله‌فیلم‌های «تونل» و «حلقه در خاک» از شبکه یک، «سکوت دریا» و «دیّان» از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.

«معراجی‌ها» در هفته دفاع مقدس روی آنتن می‌رود
قاسمی تأکید کرد: شبکه یک سیما به عنوان شبکه ملی و مادر تولید و پخش سریال بزرگ «معراجی‌ها» را برعهده گرفته است؛ مجموعه ای که در نسخه سینمایی‌اش توانست گیشه را متحول کند. این سریال از این هفته روی آنتن می رود و براساس کنداکتور شبکه، 7 قسمت از آن در طول هفته دفاع مقدس هر شب پخش خواهد شد. شبکه دو سیما نیز، به عنوان شبکه زندگی با مأموریت نگاه به خانواده ایرانی- اسلامی، پخش مینی‌سریال «کیفر» را در کنداکتور خود گنجانده است؛ سریالی با محوریت عدالت‌طلبی و تاثیر آن بر زندگی افراد تولید شده و در 6 قسمت 45 دقیقه ای به روایت زندگی دو دوست می پردازد که در اوج رفاقت به واسطه اتفاقی در دو سوی ترازوی عدالت مجبور به انتخاب می شوند و هر یک به دنبال گذشته خود می گردد. در حقیقت این مینی‌سریال کنکاشی است در سبک زندگی  دو خانواده که هرکدام در مشکلاتی غوطه ورند و با تدبیر و همدلی و آمیزه‌های دینی بر آن فائق می آیند.

وی اضافه کرد: شبکه تهران، با پخش مینی سریال «39 هفته» همراه هفته دفاع مقدس خواهد بود. این مجموعه داستان زندگی نسلی را روایت می کند که زندگی عاشقانه‌ای را آغاز کرده و برای رسیدن به معشوقی بزرگ‌تر از یکدیگر جدا می شوند. «39 هفته» روایتی عاشقانه از سال‌های حماسه و دفاع و قصه فاصله‌هاست.

این مدیر سیما در تشریح مستندهای تولیدی امسال گفت: دو مستند «نیمه خاموش» و «اتاق جنگ» (شبکه افق)، «سکوی آسمان» (شبکه ورزش)، «بعد از تو» و «بلند گریه نکن» تولید سیما فیلم و «بیمارستان صحرایی» (شبکه سلامت) در این هفته به نمایش درمی‌آید. درضمن پخش مجموعه «شوق پرواز» از شبکه تماشا دیگر برنامه مستندی که در این ایام روی آنتن می‌رود، همچنین در این شبکه فیلم‌های سینمایی  دفاع مقدسی که قبلا پخش شده در دستور کار قرار دارد.

وی در ادامه از تولید و پخش انیمشن 13 قسمتی «همسنگران» در مرکز پویا خبر داد و تاکید کرد: مجموعه 10 قسمتی «شجاعان» نیز در این ایام روی آنتن شبکه پویا می‌رود. پشت صحنه سریال‌های دفاع مقدس، طنز دفاع مقدس و «ما نیز روزگاری» از مستندهایی بود که در این ایام از شبکه مستند پخش می‌شود.

پخش سری جدید «ضیافت» از شبکه قرآن

قاسمی در ادامه جلسه به تولید برنامه‌های ترکیبی «لبخند بزن رزمنده» و «وضعیت خنده» در شبکه آموزش اشاره کرد و گفت: این برنامه‌ها توسط گروه «قندپهلو» ساخته شده و در ایام هفته دفاع مقدس از شبکه آموزش پخش می‌شود. برنامه «خندوانه» هم به مدت 7 شب با نگاه به مقوله دفاع مقدس از شبکه نسیم پخش می‌شود. شبکه چهار نیز علاوه بر پخش مستندهایی، «گفت‌و‌گوی تنهایی» که یک برنامه ترکیبی است را نیز روی آنتن خواهد برد.

قاسمی گفت: شبکه قرآن هم قرار است در این راستا سری جدی «ضیافت» را که پیش از این در ماه مبارک رمضان پخش می‌شد، روی آنتن ببرد.

وی در پایان در پاسخ به سوال ایکنا، مبنی بر این‌که چرا سیما پس از «روزهای زندگی» اقدام به تولید فیلم‌های فاخر در حوزه دفاع مقدس نمی‌کند، بیان کرد: سیما رویکرد خود را حفظ کرده، گواه این ادعا هم تولید فیلم «معراجی‌ها» است که توانست فروشی فوق‌العاده داشته باشد!

captcha