حجتالاسلام والمسلمین مرتضی واعظ جوادی، رئیس بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به تولید نرمافزارهای بومی اظهار کرد: تولید نرمافزار با توجه به محتوا باید هماهنگ و موازات یکدیگر حرکت کنند یعنی هرجه محتوا غنیترباشد باید نرمافزارهم به لحاظ فنی قویترباشد که متأسفانه ما در این زمینه ضعیف هستیم.
وی افزود: متأسفانه نسبت مناسبی میان بخشهای فنی و محتوایی برقرار نیست و اگر این نسبت برقرار باشد و دانشگاهها بتوانند به لحاظ فنی ارتباط خود را با مجامع علمی به درستی برقرار کنند و قدرت انتقال خود را به خوبی تفهیم کند، این مباحث قطعا میتواند پیشرفتهای مناسبی را برای تولید نرمافزارهای بومی ایجاد کند.
رئیس بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء تصریح کرد: ما در حوزه علوم انسانی مباحث فراوانی داریم و گرچه تلاشهای بسیاری شده است، اما برای اینکه بتوانیم این به این دانش برسیم راه طولانی در پیش داریم.
وی بیان کرد: در وهله اول باید ارتباط علمی و فنی ایجاد شود و سپس مسئولان روابط عمومی بخشها باید هماهنگی بیشتری نسبت به این امر داشته باشند یعنی روابط عمومی باید تابلوی فعالیتهای هر مرکزی باشند و اگر نشستهای روابط عمومی بیشتر باشد قطعا اطلاعرسانی و دعوت به کار بیشتر خواهد شد.
حجتالاسلام واعظ جوادی اظهار کرد: یکی از دلایلی که دانشگاهیان وارد کار نمیشوند، این است که اطلاعات کافی از محتوا ندارند در حالی که محتوا زیاد و وسیعی را دارا هستیم.
وی بیان کرد: اگر نهادهای روابط عمومی، ارتباط قویتری داشته باشند و از مهندسان رشته دعوت کنند تا بتوانند این محتوا را در نرمافزارها قرار دهند، قطعا شاهد ارتقای تکنولوژی و برنامهریزی موفقتری خواهیم بود.