کد خبر: 1454526
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۳
به‌مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس؛

کتاب «شاهدان شهید» و «بر بال ملائک» در رشت رونمایی شد

گروه اجتماعی: امروز، ۵ مهر به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، از کتاب‌های «شاهدان شهید» و «بر بال ملائک» در رشت رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، علیرضا قانع، سرپرست سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت امروز، 5 مهر در حاشیه مراسم رونمایی از دو کتاب «شاهدان شهید» و «بر بال ملائک» که به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس در مجتمع خاتم‌الانبیاء(ص) رشت برگزار شد، با اشاره به رونمایی از این دو اثر، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را از مهم‌ترین اهداف تالیف این آثار برشمرد و اظهار کرد: در قالب همایش «شاهدان شهید»، خاطرات و زندگینامه شهدایی که فرزندان آنها در مجموعه شهرداری رشت مشغول به فعالیت هستند در مدت 3 سال از سوی واحد امور ایثارگران شهرداری و نیز کنگره شهدا جمع‌آوری و ارائه شده است.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره 8 هزار شهید استان گیلان، ترویج فرهنگ دفاع مقدس را وظیفه‌ای همگانی دانست و بیان کرد: هفته دفاع مقدس فرصت ارزنده و مناسبی برای مرور تاریخ جهاد و پایداری فرزندان و ملت رشید ایران اسلامی است تا یاد آن دلاورمردان را گرامی بداریم.

قانع همچنین به تجلیل از حاج حسن جوشن، رزمنده گیلانی و پیر جبهه‌های جنگ در جریان برگزاری این همایش اشاره کرد و افزود: با توجه به تهاجمات فرهنگی گسترده دشمنان علیه کشورمان، لزوم معرفی هرچه بهتر و بیشتر افتخارات و دستاوردهای دوران انقلاب اسلامی و هشت‌سال دفاع مقدس بخوبی احساس می‌شود و همگان وظیفه دارند با هدف معرفی الگوهای رفتاری مناسب برای نسل جوان، فرهنگ ایثارگری را به عنوان میراث دوران دفاع مقدس به نسل جوان منتقل کنند.

سرپرست سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت همچنین از لزوم توجه به امر مخاطب‌شناسی در امر فرهنگ‌سازی گفت و تصریح کرد: اگر شناسایی مدون و برنامه‌ریزی شده‌ای در راستای شناسایی مخاطبان فرهنگی و شناخت نیازهای آنها صورت بگیرد، قطعا نتایج موثری در بعد فرهنگی بدست خواهد آمد.

به گزارش ایکنا، خاطره‌گویی راویان دفاع مقدس و تجلیل از مادر شهید جواد عادلی از دیگر بخش‌های این همایش بود.

captcha