کد خبر: 1456483
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۷
زارع‌نژاد عنوان کرد:

غفلت از پیشگیری در سیاست‌های سلامت/ توجه به اخلاق معنوی در تدوین نقشه راه سلامت

گروه سلامت: مشاور وزیر بهداشت با اشاره به اینکه مقوله پیشگیری در سیاست‌های این حوزه مورد غفلت واقع شده است، گفت: رشد اخلاق معنوی و آداب حرفه‌ای نیز از مباحثی است که مغفول مانده و باید در تدوین نقشه راه سلامت به آن توجه شود.

به گزارش خبرگزاری ‌بین‌المللی قرآن(ایکنا) عباس زارع نژاد، مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در نشست تدوین نقشه راه سلامت که امروز، دهم مهرماه به میزبانی فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد طی سخنانی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی سلامت از سوی مقام معظم رهبری، عنوان کرد: در بند یازدهم این سیاست‌ها بر مقوله پیشگیری توجه جدی شده است ولی در سیاست‌های حوزه سلامت این مهم مورد غفلت واقع شده است.
وی بر لزوم توجه هر چه بیشتر به محور پیشگیری در کنگره‌های حوزه سلامت تاکید کرد و گفت: از طرف دیگر رشد اخلاق معنوی و آداب حرفه‌ای نیز در این بین مورد غفلت واقع شده و باید در تدوین نقشه راه سلامت به آن شود.
براساس گزارش ایکنا، فریدون عزیزی، معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی نیز در این نشست طی سخنانی با اشاره به مشکلات متعددی که در اجرای سیاست‌های نظام سلامت وجود دارد، اظهار کرد: امروزه بر خلاف حوزه برنامه ریزی، در مبحث اجرا و نظارت دچار ضعف هستیم و به خوبی عمل نکرده‌ایم.
عزیزی با اشاره به بی اطلاعی بدنه سیستم نظام سلامت و دانشگاه‌های علوم پزشکی از تصمیمات و سیاست‌های به وقوع پیوسته در وزارت بهداشت، گفت: بنابراین ضرورت هماهنگی بین بخشی برای اجرای نقشه راه سلامت به خوبی احساس می‌شود.
براساس گزارش ایکنا، محمدحسن طریقت‌منفرد، وزیر پیشین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست طی سخنانی با اشاره به مشکلات متعددی که برای تحقق اهداف نظام سلامت وجود دارد، گفت: برای تحقق اهداف یاد شده مشکلات متعددی از قبیل نیروی انسانی وجود دارد البته از نظر امکانات و تجهیزات زحمات زیادی کشیده شده و موقعیت کنونی ما قابل مقایسه با سایر بخش‌ها نیست.
حسن امامی‌رضوی، قائم مقام وزیر بهداشت نیز در این نشست با تاکید بر اینکه در این برنامه موضوعات مهمی از قبیل: نقشه تحول نظام سلامت به عنوان مسائل روز حوزه سلامت می‌تواند مورد هدف قرار بگیرد، گفت: در این بخش مسائلی همچون کاهش هزینه‌های پرداختی از جیب مردم و افزایش رضایت‌مندی آن‌ها مطرح است که می‌توان در این بخش به بحث و بررسی بیشتری پرداخت.
وی با اشاره به اختلاف نظراتی که در زمینه تولیت نظام سلامت وجود دارد، خواستار توجه هرچه بیشتر به این موضوع شد و افزود: لازم است در این مخاطرات سلامت و همکاری بین بخشی نیز ایجاد شود چراکه تاکنون به نتیجه‌ای نرسیده است.

captcha