کد خبر: 1457929
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۲

اتحادیه انجمن‌های اسلامی‌ دانش‌آموزی یک سنگر فکری محسوب می‌شود

گروه اجتماعی: دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش‌آموزی کشور با بیان اینکه اتحادیه یک سنگر فکری محسوب می‌شود، گفت: مأموریت اتحادیه انجمن‌های اسلامی نیروسازی و جریان‌سازی است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حامد علامتی، دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی کشور امروز، 15 مهر در نشست با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات اداره‌کل آموزش و پرورش استان گیلان برگزار شد، اظهار کرد: نشست منطقه ای استان های کردستان، همدان و گیلان به میزبانی احادیه انجمن اسلامی دانش آموزان گیلان در حال برگزاری است.

وی افزود: معتقدیم همه سیاست‌گذاری هایی که در سطح ستاد در تهران انجام می شود، مسئولین اتحادیه ها در شهرستان ها هستند که اجرا می کنند، یکی از سیاست‌های اصلی اتحادیه این است که فاصله بین ستاد و صف را کم کنیم به همین دلیل نشست‌های منطقه‌ای از فروردین ماه سالجاری آغاز شد و تاکنون برای 26 استان برگزار شده است، در این نشست نظرات مسئولین ستاد شهرستان‌ها در حوزه فرهنگی و تربیتی بیان می‌شود همچنین طی این نشست‌ها آخرین سیاست‌های دفتر اتحادیه انجمن‌ اسلامی دانش‌آموزی ارائه می‌شود.

علامتی ادامه داد: ما معتقدیم اتحادیه شهرستان‌ها نقطه تماس اتحادیه با مخاطب اصلی این نهاد یعنی دانش‌آموز است؛ لذا هر چقدر اتحادیه شهرستان تقویت فکری و مهارتی شوند،‌ قطعا تاثیرگذاری برنامه‌ها بیشتر خواهد بود.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی کشور گفت: هدف تاسیس اتحادیه از سال 58 پاسداری از انقلاب بوده است و بین دانش‌آموزان در برهه‌های مختلف انقلاب ماموریت‌های مختلفی داشته است، به‌عنوان مثال در اوایل انقلاب پاکسازی دانش‌آموزان از نیروهای فکری بعد از جنگ بوده است.

وی با بیان اینکه اتحادیه انجمن‌های اسلامی‌ دانش‌آموزی یک سنگر فکری محسوب می‌شود، تصریح کرد: در عصر حاضر با توجه به استرات‍ژی دشمن ماموریت اتحادیه انجمن‌های اسلامی نیروسازی و جریان‌سازی است؛ یعنی نیروسازی برای آینده انقلاب اسلامی و می‌خواهیم در این حوزه نیروهای متخصص تربیت کنیم و با جریان‌سازی در مواقعی که نیاز باشد این نیروها برای دفاع از آرمان‌های انقلاب وارد صحنه می‌شوند.

علامتی درخصوص برنامه‌های اتحادیه در سال جاری، بیان کرد: در سال جاری بحث طرح ‌«انسجام» را در مدارس داریم که اجرای می‌شود و عضوگیری نیز از بین دانش‌آموزان زبده دوره متوسطه دوم می‌باشد که از لحاظ اخلاقی، علمی و اجتماعی بودن زبان‌زد باشند.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی کشور اضافه کرد: در واقع این تشکل بستری برای شکوفایی دانش‌آموزان است، سال گذشته 40 درصد مدارس متوسطه و حدود 700 هزار دانش‌آموز را تحت پوشش قرار گرفتند.

وی تصریح کرد: در آستانه ماه محرم قرار داریم، امسال یک کار وی‍ژه را تحت عنوان عملیات محرم انجام می‌دهیم، امسال روز عاشورا با 13 آبان تقارن پیدا کرده است که وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند، ما معتقدیم ریشه اصلی 13 آبان در عاشورا نهفته است و روحیه استکبار ستیزی و دفاع از ارزش‌های اسلامی و در یک جمله روحیه حماسی دانش‌آموزان ریشه در عاشورا دارد.

علامتی گفت: بر این اساس امسال برنامه‌های متفاوتی مبنی بر محرم و 13 آبان داریم که شامل در دهه اول محرم اعزام 400 مبلغ به سراسر مدارس کشور که سخنرانی‌هایی پیرامون فرهنگ عاشورا و 13 آبان و تبیین روحیه استکبارستیزی امام(ره) در دستور کار این عزیزان است، همچنین تشکیل هیئت‌های دانش‌آموزی انصارالمهدی(عج) در سطح شهر و مدارس و‌ اعزام کاروان مربیان به کربلای معلی از دیگر برنامه‌های اتحادیه است.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی کشور بیان کرد: متناسب با فعالیت‌های ما در اتحادیه از سوی حجت‌الاسلام علی‌اکبری، نماینده ولی فقیه در اتحادیه انجمن اسلامی دانش‌آموزی هر ساله آیه‌ای از قرآن انتخاب می‌شود تا سرفصل کارهایمان قرار گیرد که امسال آیه 200 سوره آل عمران انتخاب شده است؛ بر این اساس کتب «زندگی با طعم ایمان و عمل» برای دانش‌آموزان و «فصل پنجم زندگی» ویژه کادر و مربیان به چاپ رسیده است.

captcha