کد خبر: 1458759
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۰

اطعام دادن به مؤمنان از مهمترین اعمال در عید غدیر است

گروه اجتماعی: امام جمعه کوهبنان گفت: اطعام دادن به مؤمنان در رأس همه امور خیر در عید غدیر قرار دارد و در سال‌ جاری نیز مراسم عید غدیر همراه با برنامه‌های متنوع و اطعام نهار در مسجد جامع کوهبنان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام عباس جعفری، امام جمعه کوهبنان روز گذشته، 18 مهر در جمع نمازگزاران در محل مسجد حضرت امام خمینی(ره) با استناد به آیات و روایات مردم را به داشتن تقوای الهی دعوت کرد.
وی افزود: در آیات نورانی قرآن و روایات ائمه معصوم (ع) یک عظمت ویژه‌ای برای عید غدیر داده شده زیرا عید الله اکبر و افضل اعیاد است، لذا خداوند به‌طور ویژه آیات مکرری در وصف عید غدیر، صاحب غدیر و مقام غدیر آورده است.
امام جمعه کوهبنان اظهار کرد: خداوند در سوره مائده چند آیه در وصف غدیر، مأموریت پیامبر اسلام(ص) و امتیازات مومنان به‌واسطه غدیر بیان کرده است.
حجت‌الاسلام جعفری عنوان کرد: روزی که امیرالمؤمنین علی(ع) به امامت منصوب شد، روزی بود که تمام کفر مأیوس شدند، زیرا نتوانستند بر مسلمانان مسلط شوند و دین اسلام را از بین ببرند.
وی ادامه داد: خداوند پشتوانه غدیر است، لذا مؤمنان نباید از دشمن بترسند، اگر رحمت و مودتی دستور داده شده بین امت اسلامی است، اما باید در مقابل کفر با تمام وجود ایستادگی کرد.
امام جمعه کوهبنان بیان کرد: با امامت دین خداوند تکمیل شد، پس بدانید اگر حج، خمس، زکات، جهاد، امر به معروف و نهی از منکر را در دین داریم، همه اینها به‌واسطه امامت تکمیل می‌شود، لذا با کامل شدن نعمت خداوند جای عذر و بهانه‌ای برای هیچ کس قرار ندادند، زیرا با وجود شخصیتی والا خداوند نعمت را کامل کرد اینجاست که همه باید به‌واسطه وجود این نعمت مدام حمد و سپاس خداوند را به‌جا بیاورند.
حجت‌الاسلام جعفری ادامه داد: خداوند در این آیات نورانی بشارت‌هایی به مؤمنان داده است که دین شما را کامل کردم به‌واسطه وجود امیرالمؤمنین علی(ع) نعمت را بر شما کامل کردم در حالی که بر این کار راضی شدم پس به هیچ وجه از دشمن نترسید.
وی اظهار کرد: اگر کسی امامت را قبول نداشته باشد، اسلام ندارد، زیرا که برترین دین نزد خداوند اسلام است که ان‌شاء‌الله به‌زودی در این دوران نیز اسلام در صدر ادیان الهی قرار گیرد که این مهم با ظهور حضرت ولی‌ عصر(عج) اتفاق می‌افتد.
امام جمعه کوهبنان تصریح کرد: غسل، زیارت امیرالمؤمنین علی(ع)، زیارت امین‌الله، خواندن دو رکعت نماز، شاد کردن دل مؤمنان، قرائت دعای ندبه، تجلیل از سادات و اطعام به مؤمنان از جمله اعمال روز عید غدیر است.
حجت‌الاسلام جعفری با اشاره به اینکه اطعام دادن به مؤمنان در رأس همه امور خیر در عید غدیر قرار دارد، خاطرنشان کرد: این سنت حسنه چند سال است در کوهبنان در حال انجام است و در سال‌جاری نیز مراسم عید غدیر همراه با برنامه‌های متنوع و اطعام نهار در مسجد جامع کوهبنان برگزار می‌شود و از همه مؤمنان برای شرکت در این مراسم دعوت می‌کنیم.
وی گفت: با همکاری هیئت امنای تکیه شهید روح‌الامینی و هیئت بنی‌زهرای شهرستان کوهبنان از یک زوج بنگلادشی که به تازگی شیعه شده‌اند، دعوت شده تا در شب و روز عید غدیر در مراسم جشن امیرالمؤمنین(ع) شرکت کنند و نکاتی را درباره مقام و شخصیت این ابرمرد تاریخ بیان کنند.
امام جمعه کوهبنان تصریح کرد: مقام معظم رهبری در فرمایشات خود برای حج سال‌جاری بر مسئله اتحاد مسلمانان و مسئله فلسطین تأکید کردند، زیرا مسئله اتحاد مسلمانان مهم است.
حجت‌الاسلام جعفری افزود: مومنان با هر مذهب و گرایشی با هم برادرند و نباید بین آنها فاصله بیفتد، زیرا شخصیتی مانند امیرالمؤمنین(ع) که محور وحدت است مورد قبول همه مسلمانان جهان است، اما استکبار جهانی قصد دارد با هر شیوه‌ای در بین مسلمانان اختلاف بیندازد.
وی ادامه داد: فلسطین دغدغه اصلی جهان اسلام است که دشمن قصد دارد، پاره تن اسلام که حدود 60 سال توسط صهیونیست‌ها غصب شده به‌فراموشی سپرده شود و این مهم را با حمله به کشورهای مختلف و ایجاد گروه تروریستی داعش دنبال می‌کند.
حجت‌الاسلام جعفری گفت: نکته‌ای که حضرت امام خمینی(ره) به آن اشاره داشتند، اسلام ناب و اسلام محمدی است، اما استکبار جهانی به دنبال گسترش اسلام آمریکایی‌ است و ایران اسلامی به‌عنوان یک کشور نمونه با داشتن ولایت امیرالمؤمنین(ع) افتخار جهان شده است.
وی اظهار کرد: هفته نیروی انتظامی فرصت مناسبی است که از دلاورمردان این نیرو تقدیر کنیم که موجب آرامش و امنیت در جامعه هستند و خواب را از چشمان متخلفان ربوده‌اند.

captcha