کد خبر: 1459492
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۷
لاله افتخاری مطرح کرد:

حضور زنان ایرانی در عرصه بین‌المللی؛ متناسب با الگویی کشورهای اسلامی

کانون خبرنگاران نبأ/ جلال بیطرفان: رئیس کمیته نمایندگان زن مسلمان بین‌المجالس اسلامی گفت: حضور زنان ایرانی در عرضه بین المللی باید الگویی برای سایر بانوان کشورهای اسلامی باشد و ما باید از طریق فعالیت های فرهنگی باید این الگوها را تقویت کنیم.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، نشست کمیته شورای فقهی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی و برخی اساتید قرآنی با حضور «لاله افتخاری»، منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیته نمایندگان زن مسلمان بین‌المجالس اسلامی در مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در قم برگزار شد.

در این نشست سیداحمد حبیب‌نژاد، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، حجج اسلام حسن وحدتی شبیری و احمد احمدی تبار از اعضای کمیته فقه خانواده شورای فقهی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، عبدالکریم بهجت‌پور، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و استاد علوم قرآنی، و علی اصغر شعاعی، معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف اسلامی حضور داشتند.

افتخاری با اشاره به رسالت جامعه اسلامی برای تحکیم بنیان نهاد خانواده گفت: قانون‌گذاری و استفاده مطلوب از ظرفیت فقه و اندیشمندان اسلامی در تقنین بهترین راهکار برای دست‌یابی به این هدف مهم است. متأسفانه امروز نه‌تنها در غرب بلکه در جهان اسلام خانواده در معرض آسیب‌های جدی قرار دارد در حالی که باید شأن و منزلت زن مسلمان حفظ شود.

وی به عنوان نمونه جهاد نکاح را ظلمی فاحش و خشونت علیه زنان ذکر کرد و گفت: جهاد نکاح مصداق بارز خشونت علیه زنان است و تنها مروجان آن، چهره اسلام رحمانی را مخدوش می‌کند و در یک سخنرانی سازمان ملل متحد نیز اعلام کردم که ما اینها را قبول نداریم.

منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین بر ضرورت فرهنگ‌سازی و ارائه الگوی واقعی از زن اسلامی برای حضور بانوان در مسابقات بین‌المللی تاکید کرد و گفت: حضور زنان ایرانی در عرضه بین‌المللی باید الگویی برای سایر بانوان کشورهای اسلامی باشد و ما باید از طریق فعالیت‌های فرهنگی باید این الگوها را تقویت کنیم.

در این مراسم علاوه بر گزارش فعالیت‌های شواری فقهی، پیشنهاداتی از جمله ایجاد دانشگاه خانواده، تاسیس مؤسسه فقه ومطالعات خانواده در حوزه‌های علمیه مطرح شد و اساتید شرکت‌کننده نیز دیدگاه‌های خود را درباره موضوعات مختلف به‌ویژه راهکار مجلس و مراکز پژوهشی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس برای آسیب‌شناسی و تقویت قوانین مربوط به خانواده ارائه کردند.

captcha