کد خبر: 1460696
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۹
حدادعادل:

تصور نسل جدید از انقلاب اسلامی متفاوت است/ اهمیت عرضه کالاهای فرهنگی

گروه ادب: رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در مراسم افتتاح ترنجستان بهشت با تأکید بر عرضه کالاهای فرهنگی به نسل جدید گفت: همه ما دائم سؤالی در ذهنمان است که آیا این انقلاب با اهدافی که داشته، توسط نسل‌های آینده حفظ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم افتتاح فروشگاه ترنجستان بهشت عصر امروز، 23 مهرماه با حضور غلامعلی حداد عادل، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، علیرضا مختارپور، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و حسین یکتا، رئیس بنیاد خاتم الاوصیا در این فروشگاه برگزار شد.

غلامعلی حدادعادل، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: برای من مایه خوشحالی بسیار است که شاهد افتتاح چنین مجموعه‌ای در این نقطه از شهر تهران هستم. ارزیابی من از این اقدام در یک چشم‌انداز وسیعتری انجام می‌شود و آن نگرانی‌هایی که همه ما داریم.

وی افزود: انقلاب اسلامی کم کم 40 ساله می‌شود. نسلی که انقلاب کرده، به تدریج جای خود را به نسل‌های بعدی می‌دهد. همه ما دائم سؤالی در ذهنمان است که آیا این انقلاب با اهدافی که داشته، توسط نسل‌های آینده حفظ می‌شود. نباید به هیچ وجه مطمئن بود که چون پدران و پدربزرگان انقلابی بودند، پس پسران و پسرزادگان نیز انقلابی خواهند بود.

حدادعادل ادامه داد: تصوری که ما از انقلاب اسلامی داریم، آنها ندارند و اگر انقلاب اسلامی را رها کنیم آنها نخواهند توانست پای انقلاب بایستند. این موضوع مثل سواد است، اگر پدری سواد داشت، نمی‌تواند انتظار داشته باشد که فرزندش نیز باسواد به دنیا آید بلکه باید او را به مدرسه ببرد، از این رو گفته می‌شود که اگر کسی دلبستگی‌هایی به انقلاب دارد، نباید نسل جوان و نوجوان را رها کند. برای اینکه این نسل ادامه‌دهنده راه نسل اول انقلاب باشد، ما باید با تمام قوا در صحنه باشیم، چرا که دشمن با تمام قوا در صحنه است تا این نسل را از انقلاب دور کند.

وی تصریح کرد: ما اگر می‌خواهیم اهمیت انقلاب اسلامی را متوجه شویم باید به طراحی‌های دشمنان نظر کنیم که برای جدا کردن نسل آینده از انقلاب اسلامی چه میدان وسیعی را در اختیار گرفته‌اند و تلاش می‌کنند. هر جایی دست بگذاریم برنامه‌ای دارند. آنها در آموزش و پرورش، مهدکودک‌ها، دنیای کتاب و نشر، سینما، هنر، فضای مجازی و ...بی فکر نیستند. این نشان می‌دهد که اهمیت انقلاب اسلامی جدی است و باید نسبت به این موضوع همت جدی داشته باشیم.

حدادعادل در ادامه بیان کرد: عرضه کالاهای فرهنگی به این نسل یک وظیفه است و در چنین چشم‌اندازی معنای خود را می‌یابد. من همه عمرم را با کتاب گذرانده‌ام و اگر به سراغ سیاست رفته‌ام از این جهت بود که کمکی برای فرهنگ بگیرم.

رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی افزود: یکی از آرزوهای من که 10 سالی است در ذهنم می‌پرورانم این است که کاش می‌توانستیم در نقاط مختلف ایران بازار کالاهای فرهنگی ایرانی راه‌اندازی کنیم. هزاران کالای فرهنگی را می‌توان در این بازار عرضه کرد و از خدا خواسته‌ام اگر امکان مالی داشته باشم، در چنین کاری سرمایه‌گذاری کنم.

وی ادامه داد: در خارح از کشور از این نوع بازارها بسیار فراوان است. اما ما فروشگاه‌های مد و لباس را از آنها گرفته‌ایم، اما فروشگاه‌های کتاب و محصولات فرهنگی را از آنها نیاموخته‌ایم. از این رو امیدوارم این فروشگاه باعث تحول در این منطقه باشد و ما نیز باید حرکت روبه جلو داشته باشیم.

حدادعادل با اشاره به مدیریت این فروشگاه گفت: مدیریت این فروشگاه بسیار ظریف است چرا که باید سلیقه این منطقه را شناسایی کنید و آن قدر توانا باشید که افرادی را که به سمت کتاب‌های معنوی و انقلابی نمی‌روند، سعی کنید جذبشان کنید که در این صورت موفق خواهید شد؛ از سوی دیگر نوآوری و حسن سلیقه را فراموش نکنید. اینکه چه کتابی منتشر شده و چه کتابی مناسب است، عرضه شود و نباید هر آنچه منتشر می‌شود در این فروشگاه بیاید.

وی اظهار کرد: آرزو می‌کنم در آینده این ستون‌ها را تقویت کنید و طبقات این ساختمان را افزایش دهید و در این مکان بازار محصولات فرهنگی راه‌اندازی کنید. یکی از کارهای مهم دیگر در این مکان دعوت از دانش‌آموزان منطقه به این مکان است. همچنین امکانی را فراهم کنید تا کسانی که وارد این مکان می‌شوند کتاب بخوانند به جای اینکه کتاب بخرند. از سوی دیگر این مکان، برای برگزاری مراسم رونمایی کتاب‌های جدید و دعوت از مؤلفان و مترجمان مناسب است.

captcha