کد خبر: 1461783
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۷

تجمع دانشجویان بجنوردی در اعتراض به حکم اعدام شیخ نمر

گروه سیاسی: شماری از دانشجویان دانشگاه‌های بجنورد، ظهر امروز، در اعتراض به محکوم کردن حکم اعدام شیخ نمر، تجمع کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، دانشجویان دانشگاه‌های بجنورد امروز، 27 مهر پس از اقامه نماز ظهر و عصر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد، با تجمعی اعتراض آمیز، صدور حکم اعدام شیخ نمر را محکوم کردند.
آنان صدور حکم برای این عالم را نقض حقوق بشر در عربستان خواندند و خواستار رسیدگی متولیان به این وضعیت شدند.
در پایان این تجمع بیانیه‌ای صادر شد و طی آن، حکم اعدام آیت‌الله شیخ نمر نشان بارزی از تحجر و توحش رژیم آل‌سعود خوانده شد و دانشجویان خواستار رسیدگی مجامع به این حکم وحشیانه شدند.

دو سال پیش آیت‌الله نمر باقرالنمر 46 ساله توسط نیروهای امنیتی عربستان مجروح و زندانی شد.
دادستان عربستان پنجم فروردین امسال با مطرح کردن اتهاماتی دروغین صدور حکم اعدام به علت محاربه را برای وی خواستار شده است. حکم اعدام آیت‌الله نمر 23 مهرماه صادر شده است .

captcha