کد خبر: 1462571
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۲

نهضت اباعبدالله الحسین(ع) سرآغاز همه خوبی هاست

گروه اجتماعی: مسئول کانون مداحان و شاعران آئینی بندر آستارا نهضت اباعبدالله الحسین(ع) را سرآغاز همه خوبی ها دانست و گفت: ایام محرم و صفر بهترین فرصت برای تمرین خودسازی و خداشناسی است.

رحیم پورواجد، مسئول کانون مداحان و شاعران آئینی بندر آستارا در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با تسلیت فرا رسیدن ایام محرم الحرام و عزاداری سالار شهیدان حضرت سیدالشهداء(ع) و یارانش، اظهار کرد: در این راستا مقرر شد، ۱۲۵ مداح عضو کانون مداحان شهرستان آستارا طی نشست های متعدد از لحاظ اعتقادی و عملکردی توجیه شوند.

وی تصریح کرد: جهت هماهنگی و آمادگی برای هرچه باشکوه تر برگزار شدن مراسم های عزاداری محرم ۳۰ مهر ۹۳ نشست مشترک کانون مداحان بندر آستارا همراه با هیات های مذهبی و هیات امنای مساجد در مسجد حضرت محمد رسول الله (ص) شهرستان آستارا برگزار خواهد شد.

رئیس کانون مداحان و شاعران آئینی شهرستان آستارا افزود: همه مداحان عضو این کانون مداحان در ۸۷ مسجد شهرستان آستارا فعالیت می‌کنند.

وی یکی از بدعت های این ایام را استفاده مداحان از کتب تحریف شده ذکر کرد و ادامه داد: در این مورد سعی بر این است از کتاب های مداحی که سندیت دارند، استفاده شود، نهضت اباعبدالله الحسین(ع) سرآغاز همه خوبی هاست، ایام محرم و صفر بهترین فرصت برای تمرین خودسازی و خداشناسی است.

رئیس کانون مداحان و شاعران آئینی شهرستان آستارا با بیان اینکه عاشورا درس انسانیت، امید و عبودیت به همه انسانها داده است، اظهار کرد: آزادگی، اتمام حجت، کنترل های اجتماعی و شفاء از دیگر درس ها و دستاوردهای عاشوراست.

پورواجد این ایام را زمان مناسبی برای روشنگری و هدایت به‌ویژه برای نوجوانان و جوانان بیان و بر هر چه باشکوه تر برگزار شدن مراسم های سوگواری حضرت امام حسین(ع) و حضرت ابالفضل العباس(ع) تاکید کرد.

مهمان
|
-
|
۰۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۴
0
0
درود برشما
captcha