کد خبر: 1462587
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۳
یک روانشناس:

دینمداری عامل مؤثر درشیوه صحیح امور زندگی است

گروه اجتماعی: یک مشاور و مدرس آموزش خانواده، خودکنترلی و دینمداری را عامل مؤثر در شیوه صحیح امور زندگی دانست و افزود: خانواده‌ها باید این اهرم‌ها را در فرزندان خود تقویت کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از خراسان شمالی، ولایت‌الله درویشی، مشاور و مدرس آموزش خانواده روز دوشنبه، 28 مهرماه در همایش خانواده و مشاوره تحصیلی، در دانشگاه پیام نور بجنورد، اظهار کرد: کنترل تربیت تمامی حرکات و رفتار و به خصوص کنترل زمان و زبان است و باید با خودکنترلی عادت‌های ناخوشایند را ترک کنیم و عواطف زیبا را در خود پرورش دهیم.
وی افزود: انسان‌هایی که عواطف، افکار و تمامی اعمال خود را کنترل می‌کنند، قابل اعتمادند و در زندگی فردی و اجتماعی موفقیت‌های زیادی کسب می‌کنند.
درویشی با تأکید بر لزوم انتخاب صحیح در زندگی، گفت: هر دستاوردی که انسان از این دنیا دارد ناشی از انتخاب اوست.
وی در امر ازدواج به جوانان توصیه کرد که انتخاب صحیح داشته باشند و ملاک اصالت و دینمداری را معیار قرار دهند.
این روانشناس با ذکر اینکه زمان مناسب ازدواج، سن تقویمی نیست گفت: ملاک نیل به رشد و بلوغ فکری، روحی، جسمی و روانی است.
درویشی در رابطه با مشاوره تحصیلی نیز اظهار کرد: رمز انسان‌های موفق دنیا این سه پرسش ازخود است که چه می‌خواهم؟ (یعنی اهداف بزرگ و والایی داشته و از خود انتظار والایی داشته باشند)، چه باید بکنم؟ (یعنی نسبت به دیگران تلاش بیشتری داشته باشند) و چگونه؟ (یعنی برنامه‌ریزی، تمرین و تکرار مداوم و کنترل زمان).
وی یک روش برای بالا بردن اعتماد به نفس را محبت کردن به دیگران دانست و افزود: فکر و احساس بد اثر بدی بر همه چیز اطراف ما می‌گذارد و برعکس فکر و احساس مثبت اثر مثبتی به دنبال دارد.

captcha