کد خبر: 1464133
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۰
فردا برگزار می‌شود؛

تجمع بزرگ عاشوراییان در حرم حضرت فاطمه اخری(س) رشت

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف گیلان از برگزاری اولین تجمع بزرگ عزاداران حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) فردا راس ساعت ۱۵:۳۰ در حرم مطهر حضرت فاطمه اخری(س) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، محمد قاسم‌پور، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌ کل اوقاف گیلان امروز، 4 آبان ماه در نسشت با اصحاب رسانه که در دفتر وی برگزار شد، اظهار کرد: سوگواره بصیرت عاشورایی جهت ارتقای سطح بصیرتی و معارفی جوانان و اقامه عزاداری اباعبدالله با نگاه اقامه شعائر اسلامی، تبیین درس‌ها و عبرت‌های عاشورا و تحقق قطب فرهنگی شدن امامزادگان با کمک هیات امنا بقاع متبرکه و اعضای مرکز فرهنگی قرآنی بقاع برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سوگواره بصیرت عاشورایی در 45 بقعه متبرکه گیلان از امروز آغاز و تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت،‌ افزود: جهت نیل به این اهداف از هفته‌های قبل هیات امنا بقاع آماده سازی بقاع و مساجد را شروع کردند و با دعوت از سخنرانان و همچنین مداحان اهل بیت به اقامه عزاداری اباعبدالله و یاران با وفایش خواهند پرداخت.

معاون فرهنگی اوقاف گیلان با اشاره به اینکه 40 مبلغ از حوزه علمیه قم و همچنین بیش از 300 مبلغ بومی در سطح بقاع متبرکه جهت اجرای این برنامه‌ها حضور پیدا می‌یابند، گفت: اولین تجمع بزرگ عزاداران حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) همزمان با ورود کاروان اباعبدالله به کربلا فردا راس ساعت 15:30 در حرم مطهر حضرت فاطمه اخری(س) با همکاری هیات‌های مذهبی و با سخنرانی حجت‌الاسلام صدیق عربانی امام جمعه موقت رشت و مداحی 4 نفر از مداحان برجسته استانی برگزار می‌شود.

قاسم پور تصریح کرد: یکی از اصلی‌ترین دلایل این تجمع اعلام اقامه عزاداری اباعبدالله با تجمع چند هزار نفری در سطح بقاع متبرکه است؛ دومین تجمع رهروان زینبی 12 محرم در حرم مطهر آقا سید جلال الدین اشرف آستانه اشرفیه با حضور خواهران برگزار می‌شود که این روز با حرکت کاروان اسرا از کربلا به سمت کوفه همزمان است.

وی با اشاره به دومین برنامه پیش‌بینی شده در سوگواره بصیرت عاشورایی، تصریح کرد: این برنامه ویژه روز عاشورای حسینی است که با حضور دسته جات عزاداری برگزار می‌شود و در روز عاشورا مصادف با 13 آبان، روز استکبارستیزی نیز مراسم ویژه‌ای با شعار «هیهات منا الذّله» برگزار می‌شود. از هیات امنا بقاع متبرکه تقاضا دارم حرکت دسته جات به سوی تجمع بزرگ عاشورایان به سوی شهرستان خود باشد. 

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه گیلان با اشاره به برگزاری نمایشگاه «سبک زندگی حسینی» در سطح بقاع متبرکه گیلان، بیان کرد: در این نمایشگاه 5 هزار نسخه کتابچه سبک زندگی حسینی در بقاع متبرکه پخش می‌شود.

captcha